Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

Anna

Leeftijd: 47

Hoi. Ik ben Anna, ik ben 50 jaar en ik zoek een luisterend oor. Misschien lukt het mij ook om voor jou zo'n luisterend oor te zijn. Een levend dagboek, bij wijze van spreken.
Ik ben, wat men noemt, een sterke vrouw.
Ik ben ook, wat men noemt, een tomboy. Ik heb "vrouwelijk" gedrag, maar ook "mannelijk" gedrag. Vooral vrouwen vinden dat vaak moeilijk om mee om te gaan. Ik ben wel hetero.
Vier jonge kinderen, 12 jaar getrouwd met een man met veel narcistische trekjes. Mijn eerste kinderloze huwelijk duurde 10 jaar en was ook met een man met narcistische trekjes. En dan niet als modewoordje, maar echt bewerkelijk.
Waarschijnlijk "kies" ik telkens dat type man, omdat mijn ouders ook behoorlijk narcistisch zijn. Na hun echtscheiding (pas toen ik al zelfstandig woonde) hebben zij ook weer (kinderloze) partners met narcisme gekozen.
Ik ben enig kind. Ik ben zogeheten hoogbegaafd, mijn IQ is 140. Mijn beroep is beleidsadviseur.
Mensen schatten mijn intelligentie en assertiviteit meestal lager in.
Mijn man is ook hoogbegaafd en onze kinderen ook. Drie zitten op het regulier onderwijs, eentje op het speciaal onderwijs, hij heeft woedeaanvallen.

Ik houd van muziek en de natuur. Zeer breed interessegebied.

Ik heb wel vrienden, familie en goede kennissen om op terug te kunnen vallen, maar niet echt hartsvriendinnen. Ik ben ook heel vaak verhuisd, dat helpt ook niet mee. Nu wonen we in de randstad.
Ik zoek geen therapeut, ik heb geen problemen of risicofactoren. Maar ik maak door mijn huwelijk, mijn kinderen, mijn intelligentie, mijn mannelijkheid en mijn kwetsbaarheid wel wekelijks dingen mee die ik niet begrijp of die mij frustreren. Daar zoek ik een uitlaatklep of klankbord voor en ik hoop dat ik dat ook voor een ander kan zijn.

Leeftijd niet belangrijk.

En ik kan ook heel gezellig over ditjes en datjes kletsen hoor.


Angela

Leeftijd: 51
Highslide JS

Ik woon in America en zou graag met Nederlandse mensen willen mailen.

dermabiology@hotmail.com


Frank

Leeftijd: 32

Hallo mensen!

Ik zal mij even in het kort voorstellen. Ik ben Frank, een jongeman van 32 en via deze weg gewoon even op zoek naar een gezellig leuk mailmaatje.

Ik ben een levensgenieter en probeer altijd alles positief te zien en mijn motto is altijd... gewoon blijven lachen!

Daarom ben ik gewoon even op zoek naar iemand die het leuk vind om regelmatig te mailen over de dagelijkse dingen, van serieus tot grappig of elkaar even bijstaan als we een slecht dagje hebben..

Uiteraard geen verplichting om elke dag te mailen, gewoon als je er zin in hebt!

Oke ik ben benieuwd..

Mijn mail is frank1701d@hotmail.com

Groetjes


marjo

Leeftijd: 19

Hallo,

Ik zoek een mail of schrijf vriend/in om te kletsen over van alles. Ik hou van shoppen, sport, tv kijken en op vakantie gaan. Zoek iemand met wie ook in vertrouwen dingen kan bespreken.
ik woon in Utrecht.

groetjes
Marjo


Sjoerd

Leeftijd: 30

Hallo allemaal, ik ben Sjoerd en ik ben 30 jaar. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een leuk mailmaatje. Via deze site heb ik al meerdere keren een oproepje geplaatst maar het is nooit veel geworden. Toch blijf ik het maar proberen. Ik vind het leuk om met mensen te praten over alles, leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Of gewoon als je ergens mee zit, bij die persoon terecht kan.

Dus als het je wat lijkt, klim in het toetsenbord en stuur me je reactie!


mieke

Leeftijd: 17

Ik zoek een Penvriend of vriendin om te pennen of mailen mij hobby's zijn fietsen zwemmen scooteren werken in tuin ik zit op judo .

Hopelijk tot schrijfs of mails


Schrijf je blij. facebook

Leeftijd: 16
Highslide JS

Hoi hoi
Wat leuk dat je mijn berichtje wil lezen.
heb een leuke pen vriendinnengroep op facebook. Groep heet:
SCHRIJF JE BLIJ
Wil jij ook gezellige post krijgen of schrijven of leuke snails maken. Of bv mailen? Dat kan allemaal.mannen en vrouwen welkom Kom gerust kijkje nemen.
Misschien tot ziens
Fijne week
Doeiii


Desiree

Leeftijd: 19

Hallo! =D.

Ik ben Desiree, 19 jaar en kom uit het zuiden van het land. Mijn hobby's zijn shoppen, lezen, voetbal, muziek luisteren, dieren en films/series. Ik heb dit oproepje geplaatst in de hoop nieuwe leuke mensen te leren kennen en een goede vriendschap te kunnen opbouwen. Mijn sociale kring is helaas niet zo groot. Spreekt dit bericht je aan? Ik hoor graag van je!


Danoontje

Leeftijd: 33

Ik ben een spontane geb. Vrouw die op zoek is naar leuk mailcontact.

Ik ben een levensgenieter, hou van humor, en vind zelf maar uit wat mn interesses zijn!


Willeke

Leeftijd: 32

Hoi,
32 jaar, wonend in Drenthe. Ik hou van dieren, heb zelf 2 katten en pas afentoe op honden. Ik vind het leuk om films te kijken. Ik hou van gezelligheid en leuke dingen doen met vrienden. Ik sport 5/6x p.w met plezier.

Ik zoek meerdere leuke penvrienden, dat de brievenbus niet gevuld wordt met leuke brieven/kaarten of wat je maar kan sturen p.p vind ik jammer. Daarom wil ik daaraan iets doen. Zeker nu ik een nee/nee sticker heb, grijp ik vaak mis in de bus.

Ik vind het leuk om overal over te kletsen, ik ben geintereseerd in mijn medemens. Dus het mag overal over gaan. Graag wel op de ouderwetse manier, dus pen en papier.. natuurlijk mag jij al je creatievie tijd erin stoppen. Als beginneling zal dit bij mij ook vanzelf komen

Ben je nog steeds benieuwd? Mail me voor adresuitwisseling!!
energy_2185@hotmail.com

Lieve groet, Willeke