Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie iemand naast zich willen die hen steunt, van hen houdt en bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten, Stefan


Reecha

Leeftijd: 55

Gebonden vrouw. Niet op zoek naar een relatie. Wel op zoek naar iemand waar ik gedachten mee kan delen en een beetje kan sparren over diverse onderwerpen. Zie je reactie graag verschijnen.


Elke

Leeftijd: 40

Hallo Allemaal,

Nu alles weer langzaam back to normal is gegaan merk ik ook dat ik het fijn vond om via mail contact met collegas te hebben. Nu dat weer allemaal een beetje weg is hoop ik via deze weg met leuke mensen kennis te maken en leuke mails uit te wisselen.

Ik ben niet op zoek naar een relatie maar ik wil gewoon leuk en gezellig contact.
Man of vrouw of leeftijd maakt mij niet uit als je maar leuk en gezellig wil mailen en er de tijd voor vrij wil maken.

Ook vind ik het leuk om verhalen te schrijven waarbij ieder steed een stukje aanvult. Daar houd ik ook van.

Omdat ik betalen voor allemaal reacties een beetje oneerlijk vind is mijn email: elkemountain Dan het apenstaartje en dan gmail en dan com

Groetjes
Elke


Michael

Leeftijd: 55

Hoi,

Ik, 55 jarige man, ben op zoek naar een leuke penvriendin via email.

Leeftijd is niet belangrijk dus jong en "oud" kan reageren.

Gezellig over van alles mailen, niets moet en alles mag. Wie weet kunnen we op die manier een leuke "relatie" opbouwen.

Hoop snel van je te horen.

Michael


Scootercat

Leeftijd: 52
Highslide JS

Hey... liever chatten ipv mailen ?
Bijv via Google Chat of Telegram (geen nummer nodig).

Ik, man, 52, getrouwd en kids zoek een gezellige vrouw voor gezelligheid. Ik zoek geen extra nieuwe relatie. Gewoon kletsen over jou, mij, buienradar, vakantie, koeien, koken, etc.

Mijn gebruikers naam is scootercat punt nl apestaartje gmail punt com (Google Chat)
Telegram : ScooterCat


jasmijn

Leeftijd: 16

Hay

Ik zoek een penvriend of vriendin die het ook leuk vindt om te kletsen over school en vrije tijd en hobby's. Ik hou van shoppen, sporten, lezen en nog veel meer. Zit nog op school. Wil jij mijn mailvriend of vriendin worden. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, als je maar gezellig bent.

Groetjes
Jasmijn Jessica


korendrop@hotmail.com

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.

Leeftijd is niet van belang wel 18+
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!


11-08-2022


Marieke kolenbrander

Leeftijd: 37

Ik ben marieke kolenbrander.Ik ben 43 jaar. Woon in Turnhout ( Belgiƫ).Ik heb een dochtertje van 8 jaar. Ik heb veel hobby's.Wie wil er met me schrijven ook mailen. En niet voor 1 keer.

Groetjes Marieke


W

Leeftijd: 59
Highslide JS

Zoek vrouw voor leuke mailwisseling. Zoek geen relatie wel iemand tegen wie ik open kan zijn en die open naar mij toe is.
maartennogwat gmail com


christine

Leeftijd: 68

Hoy,

Een leuk berichtje in mijn mailbox maakt de dag goed. Alle onderwerpen zijn welkom, ik ben benieuwd naar jouw verhaal en vind het fijn als je oprechte interesse hebt in het mijne.

Ik kom uit het Antwerpse en woon sinds drie jaar in Noord-Holland.

Mijn hobby's: babbelen, fietsen, mailen, darten, lezen, kunst en musea, de natuur, citytrips. Genieten van het leven met humor en een vleugje filosofie.
Vriendinnen heb ik al, ik zoek een leuke penvriend met gelijkgestemde deeltjes die ook van schrijven houdt.

Ik kijk uit naar jouw reaktie! Groetjes.