Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

W

Leeftijd: 59
Highslide JS

Zoek vrouw voor leuke mailwisseling. Zoek geen relatie wel iemand tegen wie ik open kan zijn en die open naar mij toe is. Wie durft?
maartennogwat gmail com


stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben 37, vrolijk, humoristisch, heb een luisterend oor en ben blind vanaf mijn geboorte. ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Weet jij zeker dat je naar de hel gaat, of vind je dat je dat verdient? Mail me dan op: stefan(at)deds.nl en vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten Stefan


Vriend

Leeftijd: 63

Kom graag in contact met een fijne vrouw voor een gezellig en onderhoudende (mail)vriendschap.
Ben te bereiken via: vriendschap1958 (at) Zohomail (punt) com


Hendrika

Leeftijd: 64

Zoek een sympathieke man om zo nu en dan mee te mailen en misschien als het klikt vriendschap mee op te bouwen... Ik hou van lachen maar kan ook serieus zijn. Interesses: films (thrillers en detectives), geschiedenis, kunst, jaren 60-80 muziek...


Zarah

Leeftijd: 54

Na lang zoeken ben ik op deze site beland. Ik zoek een leuk gezellig mailmaatje, geen date, geen relatie. Maar een leuk contact via mail met een wow effect. Daar bedoel ik mee:
* humor
* wederzijds interesse
* vertrouwen
* discretie
* langdurig mailcontact bij een klik
* openheid
* eerlijkheid.
Gewoon dus een oprecht mailmaatje.
Voel jeje aangesproken? Hoor ik graag van je ! X


Rie

Leeftijd: 57

Hallo

Ik positief ingestelde gescheiden dame ben op zoek naar mensen die veelvuldig willen schrijven. Ben geboren en getogen in Nederland, Noord Brabant maar ik ben woonachtig in Noorwegen.

Natuur is mijn kompas, ik hou van weer en wind, van lente en van winter, van bos, zee en polders, van heuvels. Ik schrijf gedichten en ook graag brieven.
Muziek, lezen, koken, spiritualiteit, tuin, en nog veel meer, ik ben op zoek naar serieuze schrijvers die een vriendscap willen opbouwen.

Man of vrouw, ouder, jonger
Zoals hierboven staat ben ik op zoek naar mailcontact niet slechts sporadische gesprekken. Tot spreeks wellicht


Sjoerd

Leeftijd: 35

Via deze weg hoop ik een vrouw in de leeftijd van 45-60 te vinden die het leuk zou vinden om te mailen. Het is een mooie manier om iemand zo te leren kennen. Toch merk ik dat het enorm moeilijk is om iemand te vinden die het ook vol kan houden. Als jij dat wel bent dan hoor ik natuurlijk heel graag van je! Je kan me een berichtje sturen naar stl55555(at)yahoo(punt)com en wie weet tot snel, ik ben benieuwd en ik kijk uit naar je bericht! Groetjes.


Rob

Leeftijd: 60

Goedendag allemaal, ik ben, naar men zegt, een sympathieke en vaderlijk ingestelde man. Ik zou het heel leuk vinden om hier een leuke en spontane dame of meisje te treffen die gecharmeerd is van een Daddy. Het lijkt mij ontzettend leuk om een soort van vriendschap op te bouwen. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Mijn mail is rob821apestaartje hotmail punt com.Hopelijk tot snel.


Edwin

Leeftijd: 57

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ik hou ook van stout en ondeugend zijn op z'n tijd. Ben niet op zoek naar een vaste relatie.

Edwin.


Adrie

Leeftijd: 65

Ik ben Adrie, 65 jaar, positief, sportief, licht spiritueel & heb een actief prettig leven. ik heb een goed maar ook bijzonder huwelijk. We zijn 40 jaar samen, delen veel in het leven, maar niet alles meer helaas. Toch is dat voor ons beiden geen reden om elkaar los te laten. Daarom gunt mijn partner mij een vrouwelijke vriendschap.

Zit jij – gebonden vrouw 55-75 jaar – en een vergelijkbare situatie? Of ben jij die alleengaande vrouw die vriendschap mist met een man? Mail dan eens terug.

De ideale vriendschap maakt ons allebei een blijer mens, is eerlijk, relaxt, liefdevol en gezellig. Leuk als je mij mailt: vriendschap1956 (at) gmail (punt) com