Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Ben

Leeftijd: 56

Hallo

Deze vrolijke spontane jongeman van 56 is op zoek naar een mailvriendin om gezellig
te gaan mailen .
ik zoek meer een soort maatje, één waar je alles mee kunt delen en die een luisteren oor heeft
en zelf geen gesloten boek is .
spreek jou dit oproepje aan ? nou wacht dan niet langer , ik kijk naar je uit .


groet Ben


Devlin

Leeftijd: 39

Hallo, ik zoek een penvriendin van ongeveer dezelfde leeftijd om vanalles en nog wat heen en weer te schrijven. Over wat ons dagelijks leven bezig houd en vooral om zo nu en dan gezellig lange brieven te schrijven en te mogen ontvangen.


Silke

Leeftijd: 23

Hallo,
Ik ben Silke, 23 j.
Sinds 10/12/2018 zit ik in opname voor Mn depressie. Ik maak een kaartjesdoos aan, die me helpt om moeilijke momenten te overbruggen, bvb momenten waarop ik mezelf pijn wil doen maar dit niet doe door in de kaartjes te kijken en lieve woorden te lezen. Helaas heeft Mn doos maar 4 kaartjes en zoek ik er dus nog. Wie wil een kaartje sturen, ik stuur altijd eentje terug


dorien

Leeftijd: 48

Hallo,

Wie vind het leuk om kaartjes te versturen/ontvangen? Zonder echte verplichtingen maar wel gezellig. Ook zoek ik nog een penvriendin om mee te schrijven via de post. Wie heeft interesse?

groetjes
Dorien


Marianne

Leeftijd: 61

Lijkt mij nou zo leuk, om in contact te komen, met iemand die het ook leuk vindt om te tekenen en of te schilderen , zodat we dat kunnen delen .


Reem

Leeftijd: 24

Hey, ik ben reem uit het zuiden van het land.
Ik ben opzoek naar een leuke en gezellig mailmaatje, gewoon over vanalles en nog wat. Ik ben graag thuis en het lijkt me daarom leuk om met iemand te mailen over vanalles en nog wat. Het liefst een dame dat vind ik vaak het leukste mailen.

Groetjes R

reemvd91 apestaartje outlook


Desiree

Leeftijd: 19

Hallo! =D.

Ik ben Desiree, 19 jaar en kom uit het zuiden van het land. Mijn hobby's zijn shoppen, lezen, voetbal, muziek luisteren, dieren en films/series. Ik heb dit oproepje geplaatst in de hoop nieuwe leuke mensen te leren kennen en een goede vriendschap te kunnen opbouwen. Mijn sociale kring is helaas niet zo groot. Spreekt dit bericht je aan? Ik hoor graag van je!


Jacobus1946

Leeftijd: 72


Daniëlle

Leeftijd: 18

Hoi allemaal, ik ben Daniëlle, 18 jaar oud en word op 26 mei 19. Ik doe de opleiding onderwijsassistent . Ik ben gek op kinderen en woon in Papendrecht. Ik hou superveel van hardlopen, atletiek (sprint en 800) , zwemmen en lezen. Ook wandelen vind ik fijn. Ik ben heeel erg Kerstverslaafd en ik hou van meezingen op muziek ook al klinkt t voor geen meter. Ik rook en drink niet. Sinds ik studeer mis ik erg leuke contacten die bij mij passen en dat vind ik erg jammer. Ik hoop een leuke vriend of vriendin te zoeken hier om mee te mailen of schrijven!
Hopelijk hoor ik snel van je


Michel

Leeftijd: 38
Highslide JS

Rustige jongen.
Hou van dieren, f1 games, muziek ( R&R ).
Belangrijk: respect, rechtvaardig, eerlijkheid, duidelijkheid.

Zeg dit je wat, dan lees ik je vanzelf