Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Inloggen

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Inloggen


Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Bram Vermeer

Leeftijd: 39

Dag iedereen,
Ik ben Bram. En het lijkt mij wel leuk om met andere een brieven uit te wisselen.


Leo

Leeftijd: 68

Hoy, ik ben man van 68jr, getrouwd en sinds een paar jaar gepensioneerd. Ik heb genoeg vrienden om over voetbal te praten maar mis de fijne gesprekken die ik op mijn werk met vrouwen had. Daarom zoek ik een penvriendin die met mij wil mailen over alles wat ons beide bezig houdt. Mijn interesses zijn breed en ik weet zeker dat er genoeg is om over te kletsen.
Groetjes Leo


marjo

Leeftijd: 19

Hallo,

Ik zoek een mail of schrijf vriend/in om te kletsen over van alles. Ik hou van shoppen, sport, tv kijken en op vakantie gaan. Zoek iemand met wie ook in vertrouwen dingen kan bespreken.
ik woon in Utrecht.

groetjes
Marjo


Ruud

Leeftijd: 67

Het leven is veel tekort om eenzaam in een hoekje te blijven zitten.
Ben jij die gene die breed georiënteerd is en het leuk vind om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven ?
Ben jij die gene die van lange mails houd ?
Dan ben zit je bij mij op het goede adres.

Ik heb ook Facebook, m.a.w. zou een direct chatcontact ook mogelijk zijn.
Let wel !!! Ik ben absoluut NIET uit op een relatie.
Ik ben gelukkig getrouwd en dat hou ik graag zo.

Wil je meer over mij ( ons ) weten schroom je niet antwoord krijg je altijd.

Groetjes Ruud.


Rodjes

Leeftijd: 36
Highslide JS

Donkere man in Friesland opzoekt naar leuke en lieve penvriend(in). Ik heb interesse voor oudere couples, oudere manen of oudere dames om te praten over de dingen van het dagelijks leven. Praten over seks mag ook, wij bepalen hoe ver we gaan. Het gaat om het contact en de wederzijdse respect. Ik ben verpleegkundig in de oudere zorg. Als je interesse heb mail mij maar.


Michiel

Leeftijd: 32

Hallo,
Ik ben opzoek naar wat leuke mensen om mee te mailen. Laat ik me kort even voorstellen. Ik ben Michiel, 32 jaar oud en ik woon in Den Haag. Als je meer wilt weten stel gerust vragen.

Het maakt me niet uit of je man of vrouw bent, leeftijd zeg tussen de 25 en de 40. Maar iets ouder of jonger mag ook als er maar een klik is.


Tot schrijfs,
Michiel


Gert

Leeftijd: 57

Hoi Hoi
Ik ben op zoek naar een leuke vrouw om mee te mailen.
Leeftijd maakt me niet schelen als je het maar leuk vind om te mailen
Ga geen onderwerp uit de weg gewoon opzoek naar een open en leuk mailcontact
Zoek geen relatie of date
gerritvande apenstaartje outlook punt com

Lees is jou misschien???

Groeten Gert
J

Leeftijd: 68

Hallo! Ik ben op zoek naar een penvriendin die het leuk vindt om te schrijven over zichzelf, haar interesses en hoe ze in het leven staat. Ik zoek een contact wat evt. kan uitgroeien tot vriendschap/ontmoeting. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een penvriendin van boven de 40jr maar voel je je vrij om te reageren als je buiten deze leeftijdscategorie valt.

Ik ben gebonden, rustig type, bezit een goede dosis humor en mijn passies zijn; zingen en musiceren, een op een contact, humor, koken en lichaamsbeweging.

Ik ben woonachtig in de omgeving van Zutphen.

Als je interesse hebt, of vragen hebt, mail me gerust!


Senior zoekt Senior (M)

Leeftijd: 70

Dag allemaal,

Deze rustige en fit zestig plusser wil graag in contact komen met een gelijkgestemde man vanaf 60jr in de eerste instantie voor mailcontact met het doel om elkaar een keertje te ontmoeten.
Woon je in de omgeving van 055, 0570, 0575 of niet al te ver vandaan, stuur mij een berichtje en we kunnen kijken of er een klik is of ontstaat.

Goed weekend en we gaan het zien!

Groet, Evert


Stef

Leeftijd: 45

Hallo,

Mijn naam is Stef(m) en het lijkt mij erg leuk om via deze weg nieuwe contracten (v) te ontmoeten en te kletsen over vanalles en nog wat.

Spreekt jou dit aan?
Dan hoop ik snel iets van je te horen

Groetjes