Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met redactie@penvrienden.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Zoek je een leuke penvriend en of vriendin?

Leeftijd: 48
Highslide JS

Hoi hoi
Wat leuk dat je mijn berichtje wil lezen.

Gezellige pen vriendinnengroep op facebook. Groep heet:

SCHRIJF JE BLIJ
Wil jij ook gezellige post krijgen of schrijven of leuke snails maken. Of bv mailen of kaartjes versturen? In de groep is gezelligheid en respect voor elkaar. Personen die zich misdragen worden verwijderd. iedereen is welkom.mannen en vrouwen. Kom gerust kijkje nemen.286 leden
Misschien tot ziens in de groep
Fijne week namens ons allemaalSterre

Leeftijd: 44

Hey hallo allemaal..
Mijn naam is Sterre, en ben single.IK ben een spontane humoristische vrouw, die ook altijd te vinden is voor een goede discussie.
Graag zou ik mijn vriendenkring weer een nieuwe boost willen geven, Mailen is natuurlijk erg leuk, maar als er echte vriendschap uit voort vloeit, juich ik dit alleen maar toe.
Zou leuk zijn als je uit Limburg kwam, maar ook buiten Limburg mag de pret niet drukken
Trefwoorden: terrasje pikken, festivals, lezen, schrijven, koken, wandelen, spiritualiteit, joggen, sporten..en nog heel wat meer.
Spreekt je dit aan, dan hoor ik misschien gauw van je.


Ikke

Leeftijd: 34

Hoi Allemaal,

Leuk dat je mn profiel bekijkt!
Via deze weg hoop ik een leuke, gezellige meid tegen te komen, tussen de 30 en 40 jaar.
Bij voorkeur zonder kinderen.
Het lijkt me leuk om mailcontact te krijgen, en als het vriendschappelijk klikt, wie weet kunnen we dan eens wat afspreken, om wat leuks te gaan doen.
Vind veel dingen leuk om te doen!
Hoop een leuk bericht te mogen ontvangen!

Groetjes!!


Zico

Leeftijd: 24

Hallo ik ben Zico en woon alleen in een klein stadje waar ik weinig mensen ken. Heb voor rest weinig contact, verveel me af en toe en mis dan iemand om mee te praten. Dit is speelt zich nu al bijna een jaar af vanwege een stukgelopen relatie dus dacht; ga er wat aan doen.

Het zal je misschien niet verbazen dat ik niet perse op mannelijk contact zit te wachten.

Groetjes Zico

P.s. woon in Noord-Holland.


Leung

Leeftijd: 24

Hoi,

Ik ben Leung. Ik hou erg veel van films kijken en in de natuur lopen. Ik woon in de omgeving Utrecht en ben op dit moment op zoek naar een penvriend(in) om over van alles en nog wat te praten.


Nick

Leeftijd: 51

Hoi hoi, ik vind het leuk om kennis te maken met leuke mensen en te mailen over van alles en nog wat. Ik sta overal voor open. Alles is bespreekbaar. Dat vind ik ook het leuke hiervan. Omdat je elkaar verder niet persoonlijk kent en misschien ook nooit zult leren kennen komen er soms onderwerpen naar boven die je normaal niet zomaar met vrienden of vriendinnen deelt. Ik merk dat ik vaak leukere en interessantere gesprekken heb met vrouwen dan met mannen maar uiteraard mag iedereen reageren. Respectvol en eerlijk zijn tegenover elkaar vind ik belangrijk! Wellicht lees ik binnenkort iets van je?


Isabelle

Leeftijd: 16
Highslide JS

Hallo,
Ik ben Isabelle, ik ben 15 jaar en zit in 4 vwo. Mijn hobby's zijn piano spelen, zingen, muziek luisteren, creatief bezig zijn en trampoline springen. Verder hou ik heel erg van dieren en de natuur! Ik zoek iemand waarmee ik regelmatig kan schrijven; echte brieven schrijven zou ik zelf eigenlijk wel leuk vinden
Gewoon schrijven over wat je bezig houd: leuke, normale dingen en misschien ook minder leuke dingen of gebeurtenissen. Eigenlijk net zoals in een 'echte' vriendschap.
Je kan me mailen als het je leuk lijkt:
belletje0211@hotmail.com

liefs Isabelle
(je zegt gewoon 'Isabel'


Ziva

Leeftijd: 50

Hallo Penvrienden!

Via deze weg ben ik op zoek naar mailvriend/innen, die graag en veel schrijven via de mail.
Gewoon over de alledaagse dingen,maar ook over je laatst gelezen boek,toestand in de wereld,hobby's,
geplande reizen,of even lekker klagen over je werk etc.
Kortom genoeg om over te mailen.

Voor de duidelijkheid ik ben niet op zoek naar een relatie,en eerlijkheid vindt ik belangrijk in een mailcontact.

Als jij er hetzelfde over denkt,hebben we misschien wel een match.

Groet,
Ziva
Zekiye

Leeftijd: 23

Hi!

Het is alweer jarenlang geleden dat ik door zoiets in contact kwam met aantal penvrienden. Toen hadden we nog geen Instagram, Facebook, en Hyves was populair haha! Dus kom nu weer terug naar zoiets (sites etc) waar jij penvrienden kan vinden!

Ohja, even over mijzelf! Ik ben Zekiye, 23 jaar (en nóg steeds denkt iedereen dat ik jonger dan 20 ben haha!), nog steeds een student. Gek op dieren, sporten, reizen, verschillende culturen en landen! En jij?

Mijn instagram is @xzekiye


Yann Alper

Leeftijd: 16

Hoi Ik ben Yann Alper en ik ben 14 jaar oud. Ik woon in België, in Waals-Brabant ( Dus mijn moedertal is Frans ). Ik ben gek op cinema en muziek en mijn hobby's zijn fotografie en sport. Ik zoek naar een penvriend(in) tussen 13 en 15 jaar. Heb je geïnteresseerd?

Ik ben bereikbaar op yann.alper.2002@outlook.com
of Instagram: @alper_yann