Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met redactie@penvrienden.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Dessie

Leeftijd: 36

Hoi..bn surinamer..mn allereerste keer..iets nieuw proberen..bn getrouwde man dus zoel alleen vrienden(man/vrouw) voor chat of vriendschap


thoughts

Leeftijd: 58
Highslide JS

Gedachten delen over de leuke en minder leuke dingen in het leven. Degene die zich aangesproken voelt? Ik zie het wel tegemoet.
Grt Terence.

sociability1(apestaartje)mail(punt)com


Schorpioen

Leeftijd: 36

Hoi lezers,

Leuk dat jullie mijn berichtje lezen. Ik ben een 36 jarige vrouw, moeder van 3 kinderen, net gescheiden en werkzaam in de zorg. Ik ben op zoek naar leuke contacten zowel met mannen als vrouwen en vind schrijven erg leuk. Dus leuke, gezellige mensen reageer. Groetjes


Nova

Leeftijd: 16

Hey ik ben 13 jaar en zoek een gezellig penvriendin van ongeveer dezelfde leeftijd om alles mee te bespreken en gewoon gezellig te kletsen


Jasper

Leeftijd: 26
Highslide JS

Hoi iedereen,
Mijn naam is Jasper en ben 26. Het lijkt mij leuk om via Penvrienden wat nieuwe vriendschappen te maken, vandaar deze oproep. Kort over mij; ik hou van voetbal, muziek en het schrijven van gedichten en verhalen. Hiervoor heb ik een eigen website: www.jasperjanmaat.nl. Verder werk ik full-time als Servicedesk Medewerker IT, fiets, loop, zwem en voetbal ik regelmatig, ga ik graag op pad, spreek ik regelmatig af met vrienden en ben ik vaak samen met mijn vriendin. Je kan mij bereiken op jasperjanmaat apenstaartje gmail punt com


Ben

Leeftijd: 63
Highslide JS

Ik (Amsterdammer, ac.) zou graag willen schrijven met een vrouw over ons eigen leven, alles daar omheen en de dingen die gebeur(d)en of juist niet. Wat mij betreft ook met humor en diepgang.


loek

Leeftijd: 57
Highslide JS

Hoi Pen vrienden ik heet Loek heb vele hobby s modelbouw ik maak schepen en vrachtwagens op schaal en maak ze later radio grafisch ook heb ik een juke box met 45 toeren singels koi karpers en tuinieren dus genoeg gesprekstof om fijn met jullie te praten en advies te geven als je iets wil weten 2 weten er uit eindelijk meer dan 1


Sascha

Leeftijd: 47
Highslide JS

Mis jij ook die vriendschap?
Welke spontane leuk meid wil dit met mij delen?
Ik ben getrouwd, geen kinderen, hou van gezelligheid. Hapje, drankje, diepgang.
Hoor ik van je?Penvriendin gezocht ( facebook)

Leeftijd: 49
Highslide JS

Hoi hoi

Zoek je een leuke pen vriendin?
STOP dan met zoeken. In deze gezellige groep op facebook vind je ze vast. Groep bestaat al ruim 3 jaar. Bijna 400 leden. In deze groep diverse topics.
Gratis adverteren en reageren 😉

Kom gerust kijkje nemen
Mischien tot ziens


dorien

Leeftijd: 48

Hallo,

Wie vind het leuk om kaartjes te versturen/ontvangen? Zonder echte verplichtingen maar wel gezellig. Via mijn fb groep "alleen kaartjes sturen" kan je je aanmelden.

groetjes
Dorien