Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met redactie@penvrienden.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Lynn

Leeftijd: 50

Hallo Penvrienden!

Ik vindt het leuk om kennis te maken met leeftijdsgnoten,die ook graag via de mail over verschillende onderwerpen
mogen schrijven.
Delen wat je bezighoudt,waar je mee bezig bent,wat je denkt,wie je bent etc...

Respectvol en eerlijk zijn tegenover elkaar vindt ik belangrijk in een mailcontact.
Ik ben niet op zoek naar een relatie voor de duidelijkheid.

Wellicht lees ik binnenkort iets van je?

Groeten,
Lynn


penvriendinnen groep facebookđź“®

Leeftijd: 48
Highslide JS

Zoek je leuke gezellige pen vriendinnen?✉
Sorry alleen voor vrouwen
Je kunt altijd komen kijken. Leuke topics. Mailen snailmailen kaartjes topics elke wk leuke loting . Nu met extra kinderen afdeling elke leeftijd is welkom..... naam vd groep is:
Pen vriendinnen groep "schrijf je blij"
Misschien tot ziens
🤗
Esmeralda

Leeftijd: 17

Ik ben Esmeralda, 17 jaar en kom uit Brabant. Dit jaar ga ik studeren in Den Haag en ik ben afgelopen vakantie een maand op doorreis geweest in Europa. Ik hoop nieuwe mensen te leren kennen en leuke gesprekken aan te gaan!
Ik hoop je snel te spreken.


Desiree

Leeftijd: 19

Hallo! =D.

Ik ben Desiree, 19 jaar en kom uit het zuiden van het land. Mijn hobby's zijn shoppen, lezen, voetbal, muziek luisteren, dieren en films/series. Ik heb dit oproepje geplaatst in de hoop nieuwe leuke mensen te leren kennen en een goede vriendschap te kunnen opbouwen. Mijn sociale kring is helaas niet zo groot. Spreekt dit bericht je aan? Ik hoor graag van je!


Inge

Leeftijd: 17

hoi
Ik ben Inge en ik zoek leuke jongens en meiden om gezellig mee te kletsen. Ik vind het leuk om lange mails te sturen en te ontvangen.
Ben je trouwens geen jongen of meisje maar al wat ouder maar wil je ook gezellig mailen dan mag je ook reageren. Ik vind het gewoon leuk om te doen.

En ik wil best meer vertellen over mij maar misschien kun je beter een berichtje sturen, dat is toch net zo leuk?

Liefs Inge.


Bart

Leeftijd: 37

Hallo Allemaal,

Ik zoek leuke mensen om gezellig mee te mailen. De kletsen over diverse dingen. Ik vind het leuk nieuwe mensen te leren kennen en te weten wat andere bezig houd.

Ik zelf houd van hardlopen, films, muziek, theater, cabaret en ook wandelen en heerlijk lezen. Ik kom uit het zuiden van het land (Noord-Brabant) en sta open voor iedereen. Man of vrouw (genderneutraal mag ook). Ik hoop op een leuke reactie.
En je krijgt altijd een reactie terug!

Groeten
Bart


andrea

Leeftijd: 29

hoi mijn naam is andrea

ik kom uit de omgeving noordwijk. ben op zoek naar een leuke pen vriend/in om leuk mee te kletsen en ook eventueel leuke dingen mij kan doen in de leeftijd van 25 tot 30. ik heb een zoontje van 6. ik heb een relatie van bijna 2 jaar. het liefs in de buurt van noordwijk. maar leuke brieven posten naar elkaar is goed leuk.

hoor hoopelijk snel van je
xxx andrea


Yasmina

Leeftijd: 16

Haaay,

Yasmina hierr. Ik zoek iemand waarmee ik over mijn dagelijks leven kan praten. Over de leuke dingen maar ook de slechte momenten. Deze site lijkt me de opportunity.

Ik hou van lezen, muziek, sporten ( hardlopen), schrijven (verhalen en heel veel van taal en cultuur! Ik houd wel van een beetje humor.
Graag iemand van ongeveer mijn leeftijd!
Ben je geĂŻnteresseerd, geef me je mail. Ik kan namelijk niet reageren someway.

Wie weet vind ik hier mijn soulmate.

See ya!

Yasmina


Kelsey

Leeftijd: 23
Highslide JS

Hallo,

Ik ben kelsey 23 jaar en woon in Rotterdam met 2 vriendinnen. Hier wonen we met onze 2 konijntjes 1 vogel en een kat. (de kat is van mij)

Ik vol een opleiding voor maatschappelijk werkster en werk daarnaast parttime. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden of met mijn vriend. Ik heb al 4 jaar een relatie. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te maken met mijn handen.

Ik ben opzoek naar een meisje van mijn leeftijd waar ik de dagelijkse dingen mee kan bespreken. Waarbij we voor elkaar een luisterend oor kunnen zijn en veel lol kunnen hebben. Ben jij die persoon?

Ik hoor hopelijk snel van je!!

xx Kelsey


sandra

Leeftijd: 44
Highslide JS

Hey hallo allemaal,
Net zoals jullie ben ik op zoek naar leuke nieuwe contacten, en dacht ik probeer het eens hier.
Ik ben spontaan, gevoelig,hou van een goed gesprek..maar ik zit ook vol met humor.
En ben zeer benieuwd wie ik hier mag ontmoeten.
Ben single en woon samen met mijn kat .
Trefwoorden: wandelen, koken, spiritualiteit, joggen, sporten, yoga, terrasje pikken, festivals, ik hou van de zee..en nog veel meer.
Tot gauw!