Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met redactie@penvrienden.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Jeanine

Leeftijd: 51

Hallo Penvrienden!

Welke leeftijdsgenoten vinden het ook leuk om te schrijven via de mail?
Gewoon schrijven wat je zoal bezighoudt,waarmee je bezig bent,wat je denkt,wie je bent etc...
Respectvol en eerlijk zijn tegenover elkaar vindt ik belangrijk!
Voel jij je aangesproken door mijn oproepje?
Dan hoop ik een berichtje van jou te zien verschijnen.

Groeten Jeanine


Nathalie

Leeftijd: 41

Hallo
Ik ben een 41-jarige mama van 2 toffe pubermeisjes van 12 en 14 jaar
Wie wil er met mij mailen gewoon over de alledaagse dingen?

Groetjes


Xavier

Leeftijd: 53

Ik hou ervan om dagelijks even met mezelf door te nemen hoe de dag was, wat de hoogtepunten en dieptepunten waren, en wat de moeite waard is om te herinneren en dus op te schrijven. Een dagboek dus, maar wel een beetje selectief, net zoals de krant dat doet, niet vermelden dat je je tanden hebt gepoetst, maar dat bij het poetsen je een geweldig idee kreeg, of dat je tijdens de maaltijd een bijzonder gesprek had. De afwijkende dingen zijn het leukst, de veranderingen, in wiskundige termen een differentiaal. Nog leuker is het om die bespiegelingen met iemand anders te delen, een penvriend bijvoorbeeld. Dat hoeft niet dagelijks, maar kan ook wekelijks, even een 'keek op de week'. Als je dat een goed idee vindt, dan nodig ik je uit mijn penvriend(in) te worden


José

Leeftijd: 50

goedeavond ...

Ik ben jose 50 jaar.
Ben op zoek naar emailmaatjes om gezellig mee te mailen .
Alleen vrouwen kunnen reageren.
heb je zin om met mij te mailen over van alles en nog wat.
Over leuke en minder leuke dingen, dan zou ik zeggen mail mij eens.


groetjes Jose


Bo

Leeftijd: 19
Highslide JS

hallo iedereen, ik ben op zoek naar penvrienden om gezellig te mailen. ik ben een leuke meid die houd van muziek maken, gitaar spelen, radio luisteren, chatten, wandelen, lezen, lol hebben, tv kijken.

hello everyone, I am looking for mail friends to email with. I am a nice girl and I like to play music, playing guitar, listening radio, chatting, walking in beautiful nature, reading, having fun and watching tv.


Pen maatje gezocht (facebook)

Leeftijd: 48
Highslide JS

Hoi allemaal

Een leuke penvriendin vinden? Dat kan in onze groep op Facebook. Ook om te mailen
Snail mailen swap kaartjes sturen enz. Elke week een leuke loting. gezellige onderwerpen en gratis oproep plaatsen en reageren.nieuwsgierig? Kom gerust kijken.

Ook groep waarin alleen oproepjes staan. Groep heet: penvriendin gezocht (oproepjes)
Misschien tot ziens


Chantal

Leeftijd: 16

Hallo allemaal.

Het lijkt me leuk om een of meer penvrienden te hebben maar dan via mail.
Ik ben Chantal. Ben 16 jaar. Houd van films kijken, shoppen en gewoon leuke dingen doen met vriendinnen en mijn vriend..
Ik vind het leuk om mensen te leren kennen en leuke lange mails te sturen. Ik vind het leuk om zo mensen te ontmoeten. Wil jij mij mailen?

Liefs
Chantal


Jol

Leeftijd: 53


John

Leeftijd: 43

Hallo !

Vader die twee kids part time opvoed vind het leuk om met andere ouders te chatten die in dezelfde situatie zitten, niet alleen over de kids, maar ook over alledaagse dingen.. Hoop wat van jullie te horen !


billast steve

Leeftijd: 43
Highslide JS

zoekende naar liefst iemand die jonger is en heel veel schrijven wil , zelf woon ik te Steenokkerzeel Belgie en ja zoek best wel iemand die in de buurt zou wonen om ooit eens echt met jou af te kunnen spreken als we samen die klik vormen . hoe het via hier werkt weet ik niet maar wie heel veel en graag schrijft is heel welkom , dus stuur maar lekker veel en ik antwoord jou zeker terug , tot snel