Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Debie

Leeftijd: 49
Highslide JS

Hoi 😊
Ik heet Debie. Ben 49, getrouwd en heb 2 kids. Ik ben op zoek naar leuke penvrienden voor een gezellig contact via mail, brief of app. Liefst iemand rond mijn leeftijd. Ik heb een brede interesse en hou van vrolijkheid. Hoor graag van je.
Groetjes 🌸


Ignacia

Leeftijd: 61

Ben een vrouw die graag een penvriendin zou willen ook ongeveer van dezelfde leeftij-d. Woon in Surname te Paramaribo.


Puck

Leeftijd: 52

Ontmoeten
Ja, ik heb wel wat met ontmoeten. Mensen ontmoeten. Mensen die leven vanuit passie. Die hun leven willen beleven. Met hart en ziel. Daar houd ik van. Mensen die durven te gaan voor eigen Geluk. Die de moed hebben om te kiezen, om dat te doen wat bij hen past en wat gelukkig maakt. Kleurrijke mensen. En weet je, iedereen is op zijn manier kleurrijk! Wil jij ook elkaar in-de-pen ontmoeten?


Cocky

Leeftijd: 74

Wat doet leeftijd ertoe ? Ik zoek een sprankelend, gezellig mailcontact. Ben ook in voor jonge mensen. Heb veel levenservaring. Schrijf en dicht graag. Ben dol op talen en doe dagelijks nog testen. Zou heel graag een goed mailcontact willen. Vrolijk, eerlijk en betrouwbaar staan hoog in mijn vaandel. Ben er van overtuigd dat ergens op de wereld een leuke mail vriend en/of vriendin te vinden is voor me. Alleen waar ? Hoe kan je het omzeilen dat er zoveel nep is bij het vinden van een leuk adres. Misschien om het adres in de tekst in delen te vermelden.


Christina

Leeftijd: 33
Highslide JS

Ik ben open, spontaan, sociaal en eerlijk.
Ik hou van humor, ik hou van actie, maar ook van vrede. Ik ben erg gepassioneerd over wat ik doe, maar ben ook net zo blij ontspannen op de bank!
Ik hou van kamperen, maar kan ook het avontuur opzoeken.


Ik ben op zoek naar iemand met dezelfde interesse als ik. Sommige dingen die ik leuk vind, zijn maar zijn niet beperkt tot; fitness, reizen, lezen, goede gespreksvaardigheden, eerlijkheid. Sommige dingen die ik doe voor de lol zijn, maar zijn niet beperkt tot; parachutespringen, ziplining, kajakken, landschapsfotografie, koken, nieuwe gebieden verkennen, snowboarden, rollacoasters. Er is meer id dat je wilt delen als je kiest voor een bericht.


Wil

Leeftijd: 60
Highslide JS

Ik vind schrijven erg leuk en zou dat graag met een leuke vrouw (gelijke leeftijd?) willen oppaken. Geen relatie! (ben al bezet)
Ontdekken van nieuwe mensen, landen, culturen, ideeen, meningen, ervaringen en gebeurtenissen. En dat op een leuke serieuse, luchtige, grappige of hilarische wijze. Leuk om elkaars hobbies te verkennen, gemeenschappelijke interesses te delen etc etc.
Wat doe ik zoal: Reizen, lezen, films, musea, of lekker met je handen bezig zijn in de tuin
Spreekt dit je aan?
Stuur dan eens een mailtje naar wilf_k op
Groet


Albert

Leeftijd: 48

Ik ben een liefhebber van dieren en de natuur. Ik ben daar bereikbaar


paul

Leeftijd: 71

Ned. man, zoek dame 50>>>>in de regio 078/0186/0180/010
Ben jij open voor kennismaken,dinnerdaten en als klikt't , verder tot elkaar komen.
Trefwoorden;fris,discreet,respect,begrip,spreekt dat jou ook aan?
Ben Goedele fan,kan langdurig genieten,met die ene dame.
Zou ook dame,patientpartner kunnen zijn welke ook's -uit- met (ont)spanning mag,kent u iemand,TIP aub
vragen,schrijven,daten? mail snel, onze tijd vliegt,
liefs liefs van mij, let op! tip word beloond!


Rutger

Leeftijd: 39

Hoi,

Ik ben Rutger, 39 jaar en zeeman van beroep. Ben getrouwd en ik heb 4 kids. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met klussen, tijd met mijn gezin door brengen, en probeer regelmatig te sporten door te mountainbiken.

Ik zoek een leuke email vriendin om over dagelijkse leven te praten, over koetjes en kalfjes, en hoe iemand anders in het leven staat. Het liefst iemand in de zelfde levens fase zoals ik met gezin en kids.

Ik ben niet op zoek naar relatie of een andere manier van dating

Lijkt het jou leuk om met mij in contact te komen en over het dagelijkse leven te praten, een uitlaatklep te hebben, ook als dat soms geen leuke verhalen zijn, ben je van harte welkom om met mij contact op te nemen.
Ik hoop dan wat van je te horen.

Groetjes Rutger


Elise

Leeftijd: 25

Hoi,

Ik had hier al eerder een oproepje neergezet. Ik zag alleen dat dit al zo'n 2 jaar terug is. We zijn nu een tijd verder.

Ik ben Elise, bijna 26 jaar, woonachtig in Friesland. Inmiddels ben ik, helaas, weduwe geworden.
Mogelijk dat meer mensen mij nog kennen en het kan zo zijn dat dat contact destijds is verwaterd.
Ik wil proberen om opnieuw weer in contact met mensen te komen omdat ik nu gewoon genoeg tijd heb om te mailen. Dat had ik met mijn man niet.

Het maakt mij niet uit of je man/vrouw bent of hoe oud je bent, waar je weg komt. Ik heb gewoon behoefte aan iemand om over van alles en nog wat te praten. Door alles wat er gaande is de laatste jaren heb ik instanties om me heen en die zie ik eigenlijk alleen maar, verder is er niet echt iemand op mijn beppe & moeder na maar daar bespreek ik natuurlijk ook niet alles mee.

Ik wou dat ik mijn hobby's hier neer kon zetten. Op dit moment heb ik die helaas niet. Ik wil wel weer gaan oppakken om te kijken wat ik nog steeds leuk vind of misschien wat anders. Door de zorg voor mijn man ben ik een beetje vergeten wie ik eigenlijk ben en wat ik leuk vind.
Ik vind het nog steeds heerlijk om te wandelen, schrijven ook. Met het schrijven doe ik alleen niet zo veel meer, omdat ik zo vol zit.

Verder heb ik een kat die mijn man mij heeft nagelaten. Gysmo en ze is nu zo'n 14 jr, dus al een oudje aan het worden. Eerder had ik nog een hond van mijn man, maar deze heb ik weg gedaan i.v.m. met mijn straatvrees en ik de hond niet uit kon staan (ik hield van die hond, maar na mijn man weg is komen te vallen kon ik het niet) en ik wilde hem wel de zorg en aandacht geven die het beestje nodig had, want het was een schat van een beest!!

Voordat ik zo'n beetje alles al vertel... mocht je meer willen weten dan kun je altijd een berichtje sturen!
Ik hoop op een reactie..

Groetjes, Elise