Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Plaats gratis bericht
Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 36

Hallo,
Ik heet Stefan en ben 36 jaar. Ik zoek een (pen)vriendin die net als ik naar de hel gaat na dit leven. Ben jij een vrouw die verwacht of zeker weet daar terecht te komen? En lijkt het je leuk een vriendschap op te bouwen met iemand zodat we die daar misschien kunnen voortzetten? Dan leer ik je graag kennen. mail me op: Stefan(at)Deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Ik ben blind vanaf mijn geboorte, ik heb daar zelf geen probleem mee hopelijk jij ook niet.
Groeten Stefan


Levensgenieter Tim

Leeftijd: 49
Highslide JS

Ons eerste borrelplankje heb ik al klaargezet want dat kletst toch veel gezelliger!!


Ik ben op zoek naar iemand waarmee ik alles bespreekbaar kan maken. Die net als ik vol in het leven staat. Ik heb een drukke baan en een gezellig wereldje om me heen dus heb ik zeker niet de hele dag de tijd om over en weer te chatten. Maar als ik mail dan is dat oprecht. Als ik mail dan is dat met iemand die ook midden in het leven staat. Waarmee ik kan lachen en verdriet mee kan delen. Iemand waarmee ik wederzijds vertrouwen kan opbouwen om zo voor elkaar een open boek te zijn.
Zelf heb ik veel humor๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰en vind het fijn om mijn gedachte met iemand te kunnen delen die ook vrolijk en vriendelijk van karakter is. Ik ben getrouwd en heb kids en zoek zeker geen relatie! Wat ik zoek is een mooie mail vriendschap, een leuk mailmaatje๐Ÿ‘๐Ÿป waarmee ik een lach en een traan kan delen.

Als jij iemand zoekt met een vrolijk ๐Ÿ˜€, sociaal en gezellig karakter, en heb je zin in een heleboel lol en gekkigheid, maar wie ook een luisterend oor ๐Ÿ‘‚๐Ÿป voor elkaar heeft, dan is dit hopelijk mijn eerste berichtje aan jou!๐Ÿค—
Ik ben makkelijk te bereiken op:

rolandkokkie at gmail punt com.


Writer

Leeftijd: 50
Highslide JS

Welk schrijfster wilt met mij een fictie-verhaal schrijven.
om de beurten schrijven wij een alinea. waar het naar toe leidt ? we zullen het zien.....

Lijkt t het je leuk? Begin jij of zal ik het beginnen ?

verhaalvanjouenmij at outlook punt com


Elizabeth

Leeftijd: 65

Leuk idee...penvrienden.. We leven in interessante tijden! Er is heel veel gaande! Wie vindt het leuk om eens te schrijven wat je bezighoudt? Welke mooie film, of welk boek heb je gelezen?
Ik houd van film, museum, theater, klassieke muziek (radio4), en vind vriendschappen belangrijk!
Woonachtig Midden Nederland.


Lianne

Leeftijd: 34

Hey hallo!

Nav een boek dat ik aan het lezen ben kwam ik op het idee om te kijken of zoiets nog bestaat tegenwoordig. "Penvrienden"
En zie hier, daar zijn we dan.

Ik ben Lianne, 34, niet op zoek naar een relatie maar met iemand schrijven over vanalles en nog wat lijkt me wel leuk. De onderwerpen? We zien wel wat het ons brengt, ik kijk nergens meer van op

Lianneschrijven at Gmail com

Wie weet, tot snel.


Ina

Leeftijd: 63
Highslide JS

Wonend in Haarlem, interesse in natuurlijk tuinieren, plantaardige voeding, fotografie, wandelen, de wadden, lege stranden en stapels boeken lezen met als voorkeur Scandinavische thrillers, sociale romans en reisverhalen.Ik zoek penvrienden om van gedachten te wisselen over de dagelijkse dingen in het leven. Geen relatie.Fijne dag.


ned

Leeftijd: 61

Weduwnaar zoekt leuk contact met lieve vrouw...


Harrie

Leeftijd: 33

Hey leuke dames, ik ben op zoek naar een leuke meid van 20 t/m 35 jaar om mee te schrijven, mailen, Whats appen om een leuke vriendschap op te bouwen


Charlotte

Leeftijd: 65

Mijn naam is Charlotte en ik woon in Amsterdam. Mijn werk, in de culture sector, doe ik hoofdzakelijk vanuit huis. Andere bezigheden zijn wandelen, fietsen, lezen, schrijven en tv kijken. Ik zoek een penvriend voor een langdurige correspondentie. Geen ontmoeting, geen relatie. Iedere reactie beantwoord ik.


paul

Leeftijd: 70

Ned. man, zoek dame 50>>>>in de regio 078/0186/0180/010
Ben jij open voor kennismaken, dinnerdaten(ik betaal) en als klikt't , nader tot elkaar komen.
Trefwoorden; fris, discreet, respect, begrip, spreekt dat jou ook aan?
Ben Goedele fan, wil met die ene dame massage, erotiek beleven GENIETEN. 11e gebod volgend.
U, de dame, zou 'n patientpartner kunnen zijn, huidhonger (ont)spanning wens, kent u iemand,TIP aub( beloning bij resultaat) mail snel, onze tijd loopt als zand door de vingers.
Altijd al op de foto gewild, ond. huisvrouw? Spaar ook sexy foto's.O.a.Dame met ''doorkijk'', slanke benen gevraagd.
TIP (met resultaat)word beloond! WEET U, zus, buuv, vriendin, samen, kennis?
WENST u NA CORONAenting kennis te maken, begin dan nu met communiceren, Warme groet, Paul