Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Inloggen

Hoe werkt het?

Wachtwoord vergeten?

Plaats gratis bericht
Pagina 1:

stefan

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten, Stefan


Johan

Leeftijd: 48
Highslide JS

Schrijf / vraag wat je bezig houdt, ik leef met permanente hersenschade door ongeval (NAH). kan iedereen gebeuren, en gebeurt ook wel iemand ergens elke dag. nieuwe mensen leren kennen is inderdaad leuk, want elk huisje heeft zijn kruisje.


paul

Leeftijd: 75

Ned. man, werk nog, zoek dame 50+ , in de regio 078/0186/0180/010 buitenwijk
WORDT JIJ 1E REAGERENDE? KOM OP,
O.Ma.Ni.Do Ken je de betekenis? Ken je boek van Boormans en Cohen; Huidhonger, is ook in ebook..Lenen?
Kennismaken, dinnerdaten (ik betaal) ? U, dame, liefst een patientpartner.
K Mass. kapper, Kan jij ook masseren? graag
Autoband nodig? Paarden je hobby, rijden? Reageer, stel vragen.
Warme groet, Paul


Johan

Leeftijd: 53
Highslide JS

Hallo,
Leuk dat je mijn oproepje even leest.
Ik zoek een leuk gezellig mailcontact.
Om gezellig te kletsen over de dagelijkse dingen die ons bezig houden.
Leeftijd enzovoort is niet belangrijk.
Ik woon in Friesland en enkele hobby's zijn varen, muziek, strand zee en zon ,motorrijden, mailen en naar de sauna gaan.
Zoek jij ook een leuk mailcontact mail me dan.
Je krijgt altijd antwoord terug.

Groetjes Johan


Edwin

Leeftijd: 60

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ben niet op zoek naar een vaste relatie. Spreekt je dit aan? Stuur mij dan een reactie!

Edwin.


Yess๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ je hebt me gevonden!!!

Leeftijd: 51
Highslide JS

Hoi lieve lezer!๐Ÿ˜Š ik zal me even netjes voorstellen;

Ik ben Ro, een erg vrolijke, en boven alles positieve man. Pas 51 jaar op deze aardbol maar lichaam en geest zijn maximaal de helft. Ben prettig gestoord, maar ook zeker in voor een goed gesprek. Ben ook getrouwd, en mijn vrouw weet dat ik via hier een penvriendin heb/zoek en we zijn hier ook open en eerlijk over naar elkaar toe! Je mag je verhalen, dagelijkse dingen en al je avonturen mailen naar roverhulst ape staartje g meel punt kom.
O ja, verder heb ik twee dochters en een hondje. Jarenlang in sterren restaurants gekookt maar nu bedrijfsleider van een prachtige grote winkel. Je kan met mij over alles praten. Dus maakt niet uit wat het onderwerp is. Ik zeg altijd: ik heb geen geheimen, hooguit verrassingen๐Ÿ˜‰.

Ook mail je gewoon lekker wanneer je wil en zo vaak je wil. Gewoon waar jij je goed bij voelt. Belangrijk vind ik namelijk dat je geen druk of stress erdoor voelt maar dat het ook voor jou leuk is๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ go with the flow๐ŸŽ‰

Laat die gezelligheid maar starten dus ik kijk uit naar je mailtje.
Groetjes, tot snel!๐Ÿ˜Š
Ro.


korendrop

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.


Leeftijd is helemaal niet van belang maar gezien de mailinhoud wel 18+
https://erotiek.tweedehands.net/contact-man-zoekt-vrouw/mailen-geen-fake-leeftijd-onbelangrijk.html
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!22-03-2023


Sven

Leeftijd: 37


Hoi,

Mijn naam is Sven en ik ben specifiek op zoek naar Duitse penvrienden om mijn Duits beter te kunnen oefenen.


Marieke kolenbrander

Leeftijd: 37

Ik ben marieke kolenbrander.Ik ben 44 jaar. Woon in Leeuwarden.Ik heb een dochtertje van 8 jaar. Ik heb veel hobby's.Wie wil er met me schrijven ook mailen. En niet voor 1 keer.

Groetjes Marieke


hoogeveenbart

Leeftijd: 51

Lezen (thrillers), reizen.. liefst ver, gilf, jong van geest, humor, ondeugend, maar ook serieus, leuke anekdotes, weet wat er in de wereld speelt, maar ook nieuwsgierig.... zomaar wat steekwoorden met onderwerpen waar wij het over zouden kunnen hebben. Ik ben 51 jaar en op zoek naar een mailmaatje waarmee ik heerlijk kan mailen.