Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Plaats gratis bericht
Pagina 1:

Sven

Leeftijd: 32

Hallo iedereen,

Leuk dat je mijn profiel leest. Ik ben Sven, 32 jaar uit het midden van het land.
Via deze weg ben ik op zoek naar leuke, nieuwe contacten.
Ik houdt van koken, sporten, fietsen en dingen ondernemen.
Ik ben niet op zoek naar een relatie want deze heb ik al. Ik ben op zoek naar iemand om mee te schrijven en als het klikt leuke activiteiten mee te ondernemen.
Wil je meer weten? Schrijf mij, ik zal zeker een berichtje terug sturen.


Bo

Leeftijd: 20
Highslide JS

hoi iedereen,
ik ben een leuke meid en ik ben op zoek naar vriendschap.
ik ben blind maar ik gebruik een computer en telefoon met een spraakprogramma.
mijn hobbys zijn: muziek luisteren, chatten, gitaar spelen, piano spelen, wandelen, spiritualiteit, uit eten gaan, naar de bioscoop gaan, naar de stad gaan, videogames.
ik ben een beginnende gamer, dus ik weet er nog niet veel van, maar ik vind het ontzttend leuk om games te spelen. Vooral games met een goede verhaallijn en ook RPGs. Ik heb nu ook een Raspberry waar ik games op kan spelen. Ik luister naar de geluiden in de game en dan weet ik wat ik moet doen.
wil je meer van me weten? Stuur dan een email.
ow ja, je leeftijd maakt niks uit en afstand ook niet.
verder heb ik een facebookpagina waar ik verhalen op plaats. Wil je ze lezen? Stuur dan een mailtje, dan geef ik je het adres.


Pieter-Jan

Leeftijd: 54

Woorden die een beeld oproepen, zinnen die meer zeggen dan alleen de woorden die er staan ...
Ik zoek een mailmaatje. Het lijkt mij wel zo handig als jij ook gebonden bent. Dan is daar in ieder geval duidelijkheid over. Verder over ons leven, geluk, visie, meevallers en tegenslag, goede berichten, verdriet, maar ook heel veel humor en diepgang. En bovenal een plezierig en leuk mailcontact. Schrijf je mij?


marthe

Leeftijd: 19

ik wil graag vriend-innen. Ik woon begeleid, omdat ik epilepsie heb gekregen op mijn 11de. ik wil graag heel graag leeftijdsgenoten leren kennen.

Ik hou van praten en ik hou van alles om te doen.


Sabine Janssens

Leeftijd: 50


natasja

Leeftijd: 24
Highslide JS

My name is natasja am 24 years old and I live in the Netherlands is Nederland's my native language. I will like it to a pen friend here on this website. I'm everywhere you can talk and I will also like it when boys or girls who live abroad also mail me want fun friends here. I hope to meet you soon to Shire gr my xxx


Andreas

Leeftijd: 22

Jongeman van 22 zoekt een gezellig persoon om leuke gesprekken mee te voeren. Liefst iemand die ook gek is op films, series en netflix. Als je ook fan bent van the office, dan ben je helemaal geweldig!

Wat meer over mij en mijn interesses: student, spontaan, grappig, avondmens, zon zee en strand, stedentrips, fitness, theater, fashion en uitgaan (af en toe).

Stuur mij een berichtje naar: andreasxnl (apenstaartje) gmail (punt) com


James

Leeftijd: 64

Hallo! Ik ben op zoek naar een penvriendin die het leuk vindt om te schrijven over zichzelf, haar interesses en hoe ze in het leven staat. Ik zoek een contact wat evt. kan uitgroeien tot vriendschap/ontmoeting. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een penvriendin van boven de 40jr maar voel je je vrij om te reageren als je buiten deze leeftijdscategorie valt.

Ik ben gebonden, rustig type, bezit een goede dosis humor en mijn passies zijn; zingen en musiceren, een op een contact, humor, koken en lichaamsbeweging.

Ik ben woonachtig in de provincie Overijssel.

Als je interesse hebt, of vragen hebt, mail me gerust! Mailadres: meeltalk apenstaartje gmail punt com


Jo

Leeftijd: 87

Hallo Cris
Hier is Jo , Ik ben 87 jaar weduwnaar woon alleen en zelfstandig .
Wat zoek ik : geen relatie gewoon een mail maatje waar ik alles aan kwijt en gewoon over alles kan mailen
spreek dit je aan dan hoor ik dat wel, en vertel ik je meer over mij,
Oja ik woon in nederlands limburg zo dan weet je dat ook alvast.
Groetjes Jo


Hans

Leeftijd: 53

Hoi, leuk dat je dit leest. Zoveel vrouwen die vast zitten in een ongelukkig relatie/leven waarin je je ei niet kwijt kunt. Geen aandacht, geen respect, geen luisterend oor, je mag niets en moet alles etc. Durf je deze sleur te doorbreken? Een stukje gezelligheid en vreugde te zoeken bij iemand anders, zonder iets te doen wat eigenlijk niet door de beugel kan, je verhaal en je dagelijkse beslommeringen kwijt te kunnen, niet op je hoede te hoeven zijn dat je elke mail ook tussen de regels door moet lezen of er toch niet stiekem bijbedoelingen zijn..... dan zie ik graag iets van je in mijn mailbox. Groeten Hans