Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Zach

Leeftijd: 66

Hallo! Ik ben op zoek naar een penvriendin die het leuk vindt om te schrijven over zichzelf, haar interesses en hoe ze in het leven staat. Ik zoek een contact wat evt. kan uitgroeien tot vriendschap/ontmoeting. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een penvriendin van boven de 40jr maar voel je je vrij om te reageren als je buiten deze leeftijdscategorie valt.

Ik ben gebonden, rustig type, bezit een goede dosis humor en mijn passies zijn; zingen en musiceren, een op een contact, humor, koken en lichaamsbeweging.

Ik ben woonachtig in de omgeving van Zutphen.

Als je interesse hebt, of vragen hebt, mail me gerust!


stefan@deds.nl

Leeftijd: 36

Hallo,
Ik heet Stefan en ben 36 jaar. Ik zoek een (pen)vriendin die net als ik naar de hel gaat na dit leven. Ben jij een vrouw die verwacht of zeker weet daar terecht te komen? En lijkt het je leuk een vriendschap op te bouwen met iemand zodat we die daar misschien kunnen voortzetten? Dan leer ik je graag kennen. mail me op: Stefan(at)Deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Ik ben blind vanaf mijn geboorte, ik heb daar zelf geen probleem mee hopelijk jij ook niet.
Groeten Stefan


Kim

Leeftijd: 48

Hoi hoi! Hier, 48 jarige gezellige lieve getrouwde vrouw. Ik zoek een gezellige babbel. Welke man tussen de 40 en 55 jaar wil met me kletsen?
Kimmik40 apenstaartje hotmail punt com
Gr. Kim


Rik

Leeftijd: 43

Hallo,

Ik ben op zoek naar een warme, lieve en leuke vrouw om een vriendschap mee op te bouwen per mail of chat en bij een goede klik een ontmoeting.
Ik ben een 43 jarige goedogende getrouwde man. De reden dat ik een vriendschap zoek ik dat ik me erg eenzaam voel in mijn relatie. Graag zou ik een vrouw willen ontmoeten die in een soort van gelijke situatie zit. Voel je aangesproken en heb je zin in een leuk contact en het belangrijk vind om naar elkaar kunnen luisteren, elkaar te begrijpen en een maatje voor elkaar te kunnen zijn stuur dan gerust een berichtje rikbrand 22 (at) g mail (punt) com ik ben ook op een ander (chat) medium te bereiken onder 020sweet , leeftijd is niet belangrijk


Tim

Leeftijd: 48

Ik ben op zoek naar een vrouw waarmee ik alles bespreekbaar kan maken. Waarmee ik kan lachen en verdriet mee kan delen.
Heb zelf veel humor en vind het fijn om mijn gedachte met iemand te kunnen delen via mail.
Ik ben makkelijk te bereiken op rolandkokkie at gmail punt com


Edwin

Leeftijd: 57

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriendin om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ben niet op zoek naar een relatie.

Edwin.


Ashley

Leeftijd: 22

Hoi hoi, ik ben Ashley, 22 jaar zoek naar iemand die gezellig wilt schrijven en waar we over een weer ons hart naar kunnen luchten en misschien wel een vriendschap mee op te bouwen

Lijkt het je leuk stuur een mailtje naar ashleylulofs(at)gmail(punt)com


Sora

Leeftijd: 50
Highslide JS

Hoi.
Ik ben op zoek naar leuke penvrienden tussen de 30 en 55 jaar, man of vrouw, die niet rookt of te veel drinkt en die gelovig is.

Ik ben lief, spontaan slank hou van koken, shoppen, reizen en zwemmen.

Ik spreek, Nederlands, Engels, Spaans en mijn moedertaal Papiaments.

Ik ben geboren en getogen op Curacao maar heb in Ned gestudeerd.

Ik ben getrouwd heb 2 grote boys als zoon maar ik voel me ontzettend alleen, en heb daardoor besloten om penvrienden te zoeken

Wie weet wordt het wel wat tussen ons.


Henk

Leeftijd: 69
Highslide JS

Hallo,
Ik ben weduwnaar, woon alleen en wil graag in contact komen met een aardige dame om al schrijvende een leuke band op te bouwen. Ik ben positief ingesteld en geniet van het leven. Onderwerpen om over te schrijven kunnen bijv. zijn: filosoferen over wat je zoal bezig houdt, hobby's (al dan niet aangevuld met foto's) en natuurlijk over de gewone dagelijkse dingen.

Schrijven vind ik een bijzondere vorm van creativiteit en kan al snel tot een bijzondere (schrijf)vriendschap leiden.

Mijn motto is: zie het leven als een kunst maar wel met een knipoog, laten we niet alles te serieus nemen.

Groeten en een digitaal bloemetje voor iedere serieuze reactie.

HENK


Jan

Leeftijd: 60

Ik ben een man van 60 jaar,en zoek een leuk en gezellig mailcontact met een vrouw,leeftijd maakt niet uit
Zoek geen relatie,gewoon vriendschap via mail