Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden

Hoe werkt het?

Wachtwoord vergeten?

InloggenPagina 1:

stefan

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Piet

Leeftijd: 85

Hallo,
Ik ben Piet en sta nog volop in het leven. Dat wil zeggen dat ik ook als geen ander weet wat er speelt in ons leven, wat we wensen en missen. Erover praten, kan soms een oplossing zijn en als het geen oplossing brengt, kan het zeker ook heel gezellig zijn. Bovendien schrijf je met iemand die jou niet kent en waar je dus in principe ook alle aan kwijt kunt wat je wilt. In een tweegesprek kan het nog voorkomen dat je je mogelijk ergens voor schaamt, maar in dit geval dus niet. Met mij kun je over van alles en nog wat schrijven en heb ook de illusie dat ik op veel verschillende gebieden wel iets verstand van heb. Dus oud of jong ik zie je uitnodiging om elkaar regelmatig te schrijven graag tegemoet. En je krijgt van mij altijd bericht terug hoor. Liefs Piet


korendrop

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.
mailadres is wat hier staat. korendrop(apestaartje)hotmail.com

Leeftijd is helemaal niet van belang maar gezien de mailinhoud wel 18+
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!

Oja en voor iedereen ...altijd de junk/spam mail checken !


31-01-2023


Ann Rudolphus

Leeftijd: 82
Highslide JS

Hallo Lezer,

Mijn naam is Anne met een prachtige leeftijd van 82 jaar. Mijn dagen besteed ik vooral thuis in dagelijks gezelschap van poes Lailo en wekelijkse bezoekjes van de kleinkinderen.

Een gezellige aanvulling op deze dagen lijkt me het schrijven van gedachten, grappigheden en andere spontane thema's.

boeken levensvragen filosofie maatschappij sociaal dierenvriend humor 80+ellende

Wees welkom om me een berichtje te sturen en ik antwoord je graag, gezellig!


Michiel

Leeftijd: 31

Hallo,
Ik ben opzoek naar wat leuke mensen om mee te mailen. Laat ik me kort even voorstellen. Ik ben Michiel, 31 jaar oud en ik woon in Den Haag. Als je meer wilt weten stel gerust vragen.

Het maakt me niet uit of je man of vrouw bent, leeftijd zeg tussen de 25 en de 40. Maar iets ouder of jonger mag ook als er maar een klik is.

Tot schrijfs,
Michiel


Jack

Leeftijd: 68

Hey hallo!

Ik ben een zestiger die jong is van lijf en leden en ik ben op zoek naar een penvriendin die breed georiënteerd is waarbij van alles besproken kan en mag worden met de bedoeling dat een betekenisvol contact hieruit zou ontstaan. Dat nodigt uit tot diepgaande gesprekken maar delen over de dagelijkse dingen is ook prima, beide horen tot het leven. Ook als je een introvert bent of verlegen, ben je welkom. Op papier is het delen van stukjes van jezelf laagdrempelig dus maak er gebruik van als je wilt.

Het is niet van belang of je gebonden of single bent; ik ben zelf geen relatie materiaal (= ben niet op zoek) maar het zou fijn zijn als het contact uitgroeit tot een leuk en bijzonder vriendschap waarbij een ontmoeting geen must is maar niet uitgesloten; alles natuurlijk in goed overleg.

Denk er maar rustig over na en schrijf als je twijfelt want wie weet ...

Groetjes, Jack


Rootje

Leeftijd: 51
Highslide JS

Hoi🎉
Ik ben een vrolijke, en boven alles positieve man. Pas 51 jaar op deze aardbol aanwezig maar lichaam en geest zijn maximaal de helft. Ben prettig gestoord, maar ook zeker in voor een goed gesprek. Ben ook getrouwd, en mijn vrouw weet dat ik via hier een penvriendin heb/zoek en we zijn hier ook open en eerlijk over naar elkaar toe! Je mag je verhalen, dagelijkse dingen en al je avonturen mailen naar roverhulst ape staartje g meel punt kom.
O ja, verder heb ik twee dochters en een hondje. Jarenlang in sterren restaurants gekookt maar nu bedrijfsleider van een prachtige grote winkel. Je kan met mij over alles praten. Dus maakt niet uit wat het onderwerp is. Ik zeg altijd: ik heb geen geheimen, hooguit verrassingen😉.
Ook mail je gewoon lekker wanneer je wil en zo vaak je wil. Gewoon waar jij je goed bij voelt. Belangrijk vind ik namelijk dat je geen druk of stress erdoor voelt maar dat het ook voor jou leuk is🎉🎉 go with the flow🎉

Laat die gezelligheid maar starten dus ik kijk uit naar je mailtje.
Groetjes, tot snel!😊
Ro.


Ruud

Leeftijd: 62

Hoi ik ben op zoek naar een leuke spontane dame om mee te mailen of eventueel te whatsappen.
En als het klikt een leuke vriendschap opbouwen.
Ik ben Ruud 62 maar om leeftijden geef ik niets.
Ik ben Openminded kan goed over alles meepraten hou van humor maar evengoed van diepgaande gesprekken of tal van onderwerpen.
Ook voor een luisterend oor ben je op de goede plaats bij mij want we hebben vaak allemaal wel een rugzakje de een iets meer dan de ander en dan is het toch fijn als je er over kan praten met iemand die goed kan en wil luisteren.
Ik hou van Lezen en Muziek luisteren uit de jaren 60/70/80 ben een Dierenvriend en een Buitenmens(Natuur)
Ook speel ik een ietsepietsie gitaar.
Ik hoop dat er snel iemand reageerd die ook niet gelijk weer afhaakt er is zoveel om over te kletsen.
Wacht niet te lang want van uitstel komt afstel.
RuudSteman(at)gmail.com Groetjes Ruud


Johan

Leeftijd: 53
Highslide JS

Hallo ,
Leuk dat je mijn oproepje even leest.
Ik zoek een leuk gezellig mailcontact.
Om gezellig te kletsen over de dagelijkse dingen die ons bezig houden.
Niet dat er perse dagelijkse gemailt moet worden .
Maar gewoon als je zin en tijd hebt.
Al kan het wachten op een reactie terug soms al na een minuut te lang duren haha.
Ik woon in Friesland en enkele hobby's zijn varen, strand zee en zon ,motorrijden en naar de sauna gaan.
Zoek jij ook een leuk mailcontact mail me dan.

Johanhup at live punt nl

Groetjes Johan.


jasmijn

Leeftijd: 16

Hay

Ik zoek een penvriend of vriendin die het ook leuk vindt om te kletsen over school en vrije tijd en hobby's. Ik hou van shoppen, sporten, lezen en nog veel meer. Zit nog op school. Wil jij mijn mailvriend of vriendin worden. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, als je maar gezellig bent.

Groetjes
Jasmijn