Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Irene

Leeftijd: 51

Hoi hoi,ik vind het leuk om kennis te maken met leuke leeftijdsgenoten om via de mail van gedachten te wisselen over de kleine dagdagelijkse dingetjes en datjes,welke dingen je hebt gedaan en welke reizen of uitstapjes je maakt.

Maar ook wat je zoal bezighoudt,wat je dromen zijn,je twijfels,hoe je in het leven staat,waar je telkens weer tegenaan loopt,en wat je daaruit geleerd hebt.

Kortom genoeg om over te schrijven en heel belangrijk vind ik in een mailcontact respectvol en eerlijk zijn tegenover elkaar.

Spreekt mijn oproepje je aan?
Neem plaats voor je toetsenbord en stuur een leuk mailtje.

Groeten Irene


Josette

Leeftijd: 23

Hooi!! Het lijkt me erg leuk om via brieven contact te leggen met mensen. En het leukste is om elkaar juist via de brieven te leren kennen! Dus lijkt het je leuk om mij te leren kennen? Dan kunnen wij penvriend(inn)en worden :D!!


Jihane

Leeftijd: 16

Hallo iedereen !
Ik ben hier om nederlands te leren.Ik zou graag deze taal beter spreken.Ik wil gewoon spreken over verschillende thema's.


Vincent Blom

Leeftijd: 50
Highslide JS

Mijn naam is Vincent, getrouwd. 2 kinderen.
Ik ben doof, maar ik kan aardig goed praten en goed liplezen. Het lijkt me leuk om met mensen die leuk vinden om mailcontact op te bouwen. Ook is het goed voor me om Nederlands te schrijven. Je mag zelfweten wat je vertellen wilt over jezelf of andere dingen. Mijn hobby : sauna, creatief, massage, reizen, spiritueel, fitness en schrijven (nieuw) tot schrijven!


Bugsy

Leeftijd: 44

Hallo

Veel meegemaakt door de jaren heen waarin een ieder zijn eigen weg is gegaan hoop ik via deze weg weer leuke vriendschappen op te doen.
Ik woon in noord -oost nederland.
Hou van motorrijden,karper vissen en sport.
Hopelijk hoor ik van je..


Debie

Leeftijd: 48
Highslide JS

Hoi ☺

Ik ben Debie, 48 jaar, getrouwd en twee kids. Heb jij zin om brieven met me te schrijven en zo een gezellige vriendschap op te bouwen? Ik hou oa van lezen, fietsen, wandelen, spiritualiteit, creativiteit, detectives & thrillers, bios, chocola, zee en nog veel meer. Hoor graag van je.....

Ciao ⚘


kimberly

Leeftijd: 25

ik ben kimberly ik ben 25 jaar oud en mij hoppys is paardrijden heb je vragen stel ze gerust,


Hadassah

Leeftijd: 30

Hoi allemaal!

Mijn naam is Hadassah en ik ben opzoek naar een penvriend(in). Mijn hobby's zijn handwerken, knutselen, lezen, Bullet Journal bijhouden, ik ben graag op de hoogte van wetenschap en actualiteiten. Ben jij iemand die graag een beetje filosofeert over dingen, of juist graag wil praten over knutselen en handwerken, misschien is het dan leuk om penvrienden te worden?

Liefs,
Hadassah


Olga

Leeftijd: 46
Highslide JS

Hoi lezers en lezeressen, het lijkt me leuk om te mailen met iemand tussen de 35 en 60 over de zin en onzin in/van het leven.(leeftijd is bij benadering).
Humor is van groot belang, dat relativeert goed. Ik lees graag, luister muziek en kunst/cultuur/theater op zijn tijd is ook leuk.


John

Leeftijd: 58
Highslide JS

Ik ben op zoek naar een lieve penvriendin.
Voor een leuk mail contact...vriendschap.
Foto op aanvraag.

Voor verdere info stuur me eens een bericht.
En wie weet.

Groetjes