Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden

Hoe werkt het?

Wachtwoord vergeten?

InloggenPagina 1:

Nel

Leeftijd: 67

Wil graag contact hebben met man of vrouw op te mailen vindt ik gezellig ben weduwe


Maatje

Leeftijd: 61

Goede avond ,
ik ben op zoek naar een mail maatje net als jij en hoop dat jij van het vrouwelijk geslacht bent. Mij is altijd verteld dat je altijd vrienden te kort hebt en nooit teveel. Ik hoop dat jij er 1 bent die tot mijn vriendenkring kan toevoegen. Hou van de natuur, films en tv series, muziek en nog meer. Waar ik allemaal van houd kom je wel te weten als we elkaar beter leren kennen. Dus aanstond maatje je bent welkom met jouw berichtje richting mij.
Groetjes voor jou nog een onbekende man(misschien binnenkort voor jou niet meer)


Roel.

Leeftijd: 60

Hallo,
Ik ben een vrolijke man (weduwnaar) hou van gezelligheid, dieren, theater, knutselen uit eten gaan en ook terrasje pakken.
Op zoek naar een leuke en vlotte penvriendin om met elkaar te kunnen delen wat ons in het dagelijkse leven bezighoudt.
Ben je een vlotte spontane vrouw dan zie ik graag je mailtje graag tegemoet.
Gr. Roel.
Robert J.S.

Leeftijd: 72


kenneth

Leeftijd: 21

Hoi

Wie wil er met mij mailen. Ben 21 jaar.


Moreno

Leeftijd: 31

Ik ben Moreno, ben 31 jaar(Half Nederlands en half Spaans/Marokaans…) maar geboren in Nederland. Ik ben verzorgd,1,80m, sportief gebouwd. Mijn hobby’s zijn socializen, reizen,dansen,wandelen, borrelen, koken en genieten van het leven . naast al de mooie dingen in het leven, heb ik ook minder goede kanten gekend..( in detentie gezeten) … tegenwoordig gelukkig weer al een tijdje een vrije man en geleerd van mijn fouten! Ik zou graag een leuke dame willen ontmoeten om diepgaande gesprekken mee te hebben over het leven ,keuzes, liefde, hobby’s, idealen, fouten,en zeker ook positieve vibes!.Ik hoop wat van je te horen x ps: leeftijd maakt niet uit, als het maar minimaal 21 jaar is en tot maximaal 55 jaar. Groetjes en ik wens je alvast een fijne en positieve dag toe... ps: dit is mijn mail mo.ab apenstaartje punt com


Laurence

Leeftijd: 23
Highslide JS

hoi mensen,

ik ben hier omdat ik leuke mensen van mijn eigen leeftijd zoek ( het liefste tussen de 18 en 25 jaar ) om gezellig mee te kunnen kletsen. het liefst uiteindelijk in het echt afspreken
En voor de dames, ik sta open om bij een wederzijdse klik een relatie aan te gaanik heb weinig vrienden in de buurt ( ik woon in het Overijsselse Almelo ) ik werk bij een supermarkt als bezorger en ik rij hier in de buurt op de buurtbus.
mijn hobby's zijn gamen tv kijken computeren truck spotten bios ( pathe unlimited ) en zwemmen vindt ik ook heel leuk

ik wil later heel graag op de vrachtwagen rijden niet weken van huis ofzo maar wel lekker onderweg
In 2020 ga ik hiervoor ook beginnen met de opleiding chauffeur wegvervoer

heb je vragen stel ze gerust,
dit is trouwens een oudere foto en het lukt niet om een andere foto toe te voegen dus vraag daar maar om of kijk op mn facebook
ik hoor snel van je. doei


Robbert

Leeftijd: 34
Highslide JS

Ik ben Robbert, 34 jaar en woon in Brabant, vlakbij Eindhoven. Ben benieuwd of ik hier iemand kan vinden die het net als ik leuk vind om kaartjes, brieven of mailtjes te sturen. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk. Ik werk in de zorg en hobby's van me zijn o.a. sauna, muziek luisteren, hardlopen, reizen, muziek maken, lekker eten, leuke dingen ondernemen met anderen. Karaktereigenschappen: zorgzaam, liefdevol, onbevangen, puur, oprecht, humoristisch, optimistisch, nieuwsgierig, avontuurlijk. Ik ben getrouwd en heb sinds kort een dochtertje.


Francis La Lau

Leeftijd: 18
Highslide JS

Ik ben een jongen van 18 uit Friesland. Ik ben ongeveer 178 cm, ik heb blauw/groene ogen, ik heb donkerbruin haar en ik heb een beetje een alternatieve kledingstyle (aesthetic). Ik hou erg van lezen, films kijken, muziek luisteren, maar de sterren kijken, gitaar en piano spelen (ik ben nog niet heel goed) en ik ben heel sociaal. Ik volg ook de opleiding sociaal werk. Lijkt het je leuk om met me te praten, neem dan contact met me op! Email adres mag ik hier niet inzetten dus dan maar de insta.


christine

Leeftijd: 68
Highslide JS

Hoy,

Een leuk berichtje in mijn mailbox maakt de dag goed. Alle onderwerpen zijn welkom, ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en vind het fijn als je oprechte interesse hebt in het mijne.

Ik kom uit het Antwerpse en woon sinds vier jaar in Noord-Holland.

Mijn hobby's: babbelen, fietsen, mailen, darten, lezen, kunst en musea, de natuur, citytrips. Genieten van het leven met humor en een vleugje filosofie.

Vriendinnen heb ik al, ik zoek een leuke penvriend met gelijkgestemde deeltjes die ook van schrijven houdt.
Ik zoek geen relatie.

Ik kijk uit naar jouw reaktie! Met of zonder foto.