Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden

Hoe werkt het?

Wachtwoord vergeten?

InloggenPagina 1:

stefan

Leeftijd: 39

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Carola

Leeftijd: 62

ben een vrouw getrouwd met een man met autisme dat niet altijd meevalt dan zoekt ik een vriendin om met te mailen over de dagelijks dingen kletsen


Jajaliiaa

Leeftijd: 31
Highslide JS

Lief, vriendelijk, lachend, genereus, warm, romantisch en erg ondeugend


Bram Vermeer

Leeftijd: 38

Dag iedereen,
Ik ben Bram. En het lijkt mij wel leuk om met andere in contact te komen


J.

Leeftijd: 23

Jongen van 23 hier,

Ik weet eigenlijk niet
wat of wie ik zoek
maar iedereen is welkom


schrijfshit(apenstaart)gmail.com


Robert J.S.

Leeftijd: 72


Zach

Leeftijd: 66

Hallo! Ik ben op zoek naar een penvriendin die het leuk vindt om te schrijven over zichzelf, haar interesses en hoe ze in het leven staat. Ik zoek een contact wat evt. kan uitgroeien tot vriendschap/ontmoeting. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een penvriendin van boven de 40jr maar voel je je vrij om te reageren als je buiten deze leeftijdscategorie valt.

Ik ben gebonden, rustig type, bezit een goede dosis humor en mijn passies zijn; zingen en musiceren, een op een contact, humor, koken en lichaamsbeweging.

Ik ben woonachtig in de omgeving van Zutphen.

Als je interesse hebt, of vragen hebt, mail me gerust!


Pien

Leeftijd: 59

Best druk leven maar hou van schrijven. Wie weet met jou?
Gebonden, hou van wandelen, lezen, gezelligheid en soms wat creatief bezig zijn.
Matt

Leeftijd: 54
Highslide JS

Hallo, leuk dat jij dit leest,
Ik ben mediterraan, sportief, lezen, fietsen, wandelingen, photogtafie, en reis veel voor mijn werk.
Via deze weg zoek ik een dame om mee te mailen, gewoon van alledaagse dingen die wij dankbaar zijn of minder leuk dingen in het leven.
Tot mails
Matt


Man Pikanto

Leeftijd: 45

Hoi!

Ik val maar gelijk met de deur in huis... Ik ben een volwassen man die graag emailt en/of chat over alledaagse dingen, maar ook graag de erotiek hierin wil meenemen. Dus ben jij een vrouw die het leuk vind te mailen, maar niet schrikt om zo af en toe ook over erotiek te mailen en/of te chatten, dan kom ik graag met jou in contact! Vind jij dit ook leuk? Mail mij dan, manpikanto outlook.