Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Ina

Leeftijd: 62
Highslide JS

Wonend in Haarlem, houdend van een natuurlijke tuin en een natuurlijke omgeving, alles wat groeit en bloeit, plantaardig eten en drinken, fotografie, wandelen, de wadden en stapels boeken lezen waarvan de Scandinavische thrillers favoriet zijn, maar ook historische- en reisverhalen.Ik zoek briefschrijvers om van gedachten te wisselen, geen relatie.Fijne dag.


Jan

Leeftijd: 60

Hallo
Ik ben een 60 jarige man die een leuke gezellige mailvriendin zoekt,ik ben getrouwd en mischien net zo leuk als jij dat ook bent
Gewoon over van alles kunnen praten,heb brede interesse,s

Zie graag een leuk berichtje in mijn mailbox


John2019

Leeftijd: 69

Ik ben op zoek naar een vrouwelijke penvriendin (leeftijd onbelangrijk). Ik ben gebonden en lever vele uren mantelzorg. Door deze thuissituatie ben ik vrij geïsoleerd en heb behoefte aan communicatie naar elk onderwerp.
Je kunt mij ook rechtstreeks via Vriend2019apenstaartjegmail.com (het woord apenstaartje vervangen door een toetsenbord apenstaartje) benaderen. Je ontvangt altijd antwoord. Ik ben benieuwd en hoop op een reactie!


Joke

Leeftijd: 49
Highslide JS

Hallo, heb je zin om gezellig te mailen over van alles en nog wat van luchtig tot wat meer de diepte in? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zoek gezelligheid, herkenning en fijne contacten.


Abdel

Leeftijd: 49
Highslide JS

Hallo ik ben Abdel ben 49 jaar oud, ben gebonden zoek geen relatie. Ik zoek pen vrienden om Nederlandse taal en schrijven te verbeteren. Ik wil over alle onderwerpen
Schrijven. Houden van sporten, lekker eten,lezen, natuur etc.
Tot gauw


mailbanaan

Leeftijd: 30

mailbanaan apenstaartje mail.com
(niet apenstaartje gmail, maar apenstaartje mail)
Geen vragen naar leeftijd en geslacht, deze worden niet beantwoord, omdat deze irrelevant zijn, antwoorden op deze vragen niets over mij als mens zeggen en slechts bewijzen dat jij op een vleesjacht bent.


Monique

Leeftijd: 43

Het lijkt me leuk om weer ouderwets brieven te schrijven. Over van alles. Ik woon in NH. Ben gescheiden en heb een zoon van 14.


Henk

Leeftijd: 69
Highslide JS

Hallo,
Ik ben weduwnaar, woon alleen en wil graag in contact komen met een aardige dame om al schrijvende een leuke band op te bouwen. Ik ben positief ingesteld en geniet volop van het leven. Onderwerpen om over te schrijven kunnen zijn: filosoferen over wat je zoal bezig houdt, hobby's (al dan niet aangevuld met foto's) en eventueel over de gewone dagelijkse dingen. Schrijven vind ik een bijzondere vorm van creativiteit en kan al snel tot een bijzondere (schrijf)vriendschap leiden.

En ... wonen we niet te ver uit elkaar (Noord-Holland) dan is persoonlijk contact na verloop van tijd misschien een logisch vervolg.

Mijn motto is: zie het leven als een kunst maar wel met een knipoog, laten we niet alles te serieus nemen.

Groeten en een digitaal bloemetje voor iedere serieuze reactie.
HENK


Ben

Leeftijd: 56

Hallo

Deze vrolijke spontane jongeman van 56 is op zoek naar een mailvriendin om gezellig
te gaan mailen .
ik zoek meer een soort maatje, één waar je alles mee kunt delen en die een luisteren oor heeft
en zelf geen gesloten boek is .
spreek jou dit oproepje aan ? nou wacht dan niet langer , ik kijk naar je uit .


groet Ben


John

Leeftijd: 52

Hallo