Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

korendrop@hotmail.com

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.

Leeftijd is niet van belang wel 18+
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!
zie gebruikersnaam om te mailen

24-09-2021


W

Leeftijd: 59
Highslide JS

Zoek vrouw voor leuke mailwisseling. Zoek geen relatie wel iemand tegen wie ik open kan zijn en die open naar mij toe is.
maartennogwat gmail com


Raymond - skaftafel@gmail.com

Leeftijd: 49
Highslide JS

Hoi allemaal,

Ik wil graag een nieuwe, goede vrienden leren kennen waarmee het goed plezier maken is en waarmee op zijn tijd een goed gesprek te voeren is. Over de dingen des levens of van alledag, of over jouw en mijn hobby’s, zoals muziek, wielrennen/fietsen, wandelen, darts, films enz.). Ik ben niet echt ingewikkeld, gewoon een eenvoudige jongen die niet achter de massa aanloopt, soms casual, soms alternatief. Ik ben erg open, eerlijk en direct, maar ook ongeduldig, een beetje eigenwijs en met stilzitten hou ik me niet bezig, of er moet een goede film op TV zijn. Ik hou van plezier maken, maar ook van een goede discussie of een serieus gesprek op zijn tijd en sta open voor ieder zijn/haar mening.

Ik ben op zoek personen die net als ik op zoek zijn naar een goede, hechte en leuke vriendschap. Die respect heeft voor anderen en voor andermans meningen (en zichzelf niet beter vindt dan anderen). Het is niet belangrijk hoe je er uit ziet, waar je woont of hoe oud je bent, of wat dan ook. Het is leuk als je dezelfde interesses hebt als ik, maar als dat niet zo is, is dat geen punt zolang je open kunt staan voor andere dingen en meningen. Open en eerlijk zijn is belangrijk, net als veel gevoel voor humor. Ik ben best wel een beetje direct, dus daar moet je tegen kunnen Ik woon in Limburg. Het is handig als je een beetje in de buurt woont, maar noodzakelijk zeker niet want voor goede vrienden tellen fysieke afstanden niet.

Ik geef veel als het gaat om goede vriendschappen en verwacht ook wat voor terug (dus niet alleen 1x per maand een mailtje met ‘hoe gaat het met jou, met mij is alles goed’, je moet er iets in willen investeren), zonder te overdrijven (iedere dag een mail gaat ook niet lukken van mijn kant).

Zitten wij op dezelfde golflengte? Reageer dan, ik hoor graag van je! Weh ebben niets te verliezen, toch?

Groet,
Raymond


stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Ik ben vrolijk, humoristisch, een beetje eigenwijs en ik heb een luisterend oor. Ik zoek specifiek naar een vrouw die verwacht of zeker weet dat ze na dit leven naar de hel gaat, omdat ik een vriendschap of meer wil opbouwen die ook straks in de hel nog in stand blijft. Ben jij degene die ik zoek? mail dan naar stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten, Stefan


Sander

Leeftijd: 58

Waar waren we? Schrijven, een correspondentie onderhouden. Tja, eens was er een tijd dat we elkaar lange brieven schreven. Zomaar, om het genot van het schrijven en om met spanning uit te kijken naar de volgende brief. Corresponderen als bron van geluk en van intellectueel genot. Maar ook om elkaar beter te leren kennen, grapjes te maken, te plagen en elkaar een beetje uit te dagen. On correspond parce qu’on se correspond. Men schrijft elkaar omdat er een wederzijdse klik is. De liefdes waarmee ik vroeger dit soort correspondenties onderhield zijn verdwenen of weggezakt in het moeras van de alledaagsheid en verslonden door de sleur van het leven.

Het is waar. Een paar facetten van mijn karakter wekken wellicht de indruk dat ik een romantische nut-case ben. Hang naar verre exotische oorden, geschiedenis, passie voor talen, en lange tochten door de natuur. Er is ook een andere zijde: een efficiënte, serieuze professional in een zelfstandig beroep die weet wat er te koop is in de wereld. Ik ben de vijftig al weer een tijdje geleden gepasseerd en het Google algoritme schotelt me zo nu en dan advertenties voor van trapliften. Niet nodig. Ik ben sport dagelijks en let op mijn lijf, kleding en voeding. Zonder in een overdreven Spartaanse levenshouding te vervallen heb ik kaalheid en hangbuikzwijnuiterlijk weten te vermijden. Voorts ben ik niet iemand die graag Eiffeltorens nabouwt van luciferstokjes maar uitdagendere hobbies kiest.

Madame Bovary bestaat alleen nog als romanpersoon, maar mocht jij een charmante persoonlijkheid zijn die verpozing vindt in het schrijven en lezen van uitgebreide brieven als ware het nog de XIXde eeuw, gebonden is, en ervan houdt een vleugje limoen en snufje jalapeno aan de suffe guacamole toe te voegen, dan kijk ik uit naar je berichtje als een dorstige gazelle die zoekt naar het koele water van de woestijnoase.


Edwin

Leeftijd: 57

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ik hou ook van stout en ondeugend zijn op z'n tijd. Ben niet op zoek naar een vaste relatie. ookedwin apie outlook punt com.

Edwin.


Sjoerd

Leeftijd: 35

Welke leuke en spontane vrouw zou met mij willen mailen of kletsen via de app? Ik praat graag met een leuke vrouw vanaf een jaar of 45. Wie weet wordt het wel een hele leuke vriendschap! Je kan me een berichtje sturen naar stl55555(at)yahoo(punt)com en wie weet tot snel, ik ben benieuwd en ik kijk uit naar je bericht! Groetjes.


Kees

Leeftijd: 39

Hoi,
Ik ben Kees 39 uit het midden van het land.
Ik ben getrouwd en we hebben twee zoontjes ( 2 en 7 ).

Ik ben op zoek naar wat leuke mensen om mee te kletsen via mail en eventueel later af en toe wat leuks mee te doen.

Door mijn werk overdag en mijn gezin s'avonds kom ik bijna niet meer in contact met andere leuke mensen

Mijn hobby's zijn wandelen,zwemmen af en toe naar de sauna en gezelligheid

Ik hoor graag van je


Patrieske

Leeftijd: 62

Schrijven met intelligente mannen en vrouwen van 55 plus. In goed Nederlands.
Over het leven, de maatschappij, onszelf, psychologie, filosofie, tuinieren, voeding, ecologie.
Maar stoom afblazen over je dag... welkom!
Serieus, diepgaand, humorvol en openhartig....


Ruud

Leeftijd: 61
Highslide JS

Avontuurlijke Openmindende Dame gezocht om samen op avontuur via Mail/App
te gaan om zo een fijne vriendschap op te bouwen.
En als de klik goed is om dit
dan in de praktijk te gaan dóen om te genieten van
Strand en boswandelingen mystieke plekjes verkennen met auto/fiets of lopend.
Om van de ondergaande zon aan zee of van de Volle maan.te genieten.
Kampvuurtje met muziek
Ben een Natuur en buitenmens.Muziek liefhebber.Humor
Lezen,hond.
Tikkeltje prettig gestoord op zijn tijd.
Dierenvriend in hart en nieren. Openmindend, een zee van Levens ervaring
Levensgenieter.
Houd van onderhoudende gesprekken met diepgang
Vind wederzijds respect en vertrouwen erg belangrijk.
Ik kan je nog zoveel vertellen over ikke maar dat bewaar ik als je terug schrijft.
Promise.

Groetjes Ruud
RuudSteman(at)outlook.
com