Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Bert

Leeftijd: 54

Hallo dame Zou je het leuk vinden om met met mij man een fantasie date te schrijven. Om de beurt een stukje schrijven en kijken hoe deze fantasie date verloopt??


Gr Bert


Anouk

Leeftijd: 49

Dag ! lijkt het je ook zo leuk om wat meer echte post te ontvangen? En houd je van mooie kaarten? Het zijn iedere keer cadeautjes op de mat! Zeker als er aandacht aan is besteed. Op welke wijze dan ook. In de vormgeving of betreft de inhoud van de tekst. Zin in? Doen!


Josefien

Leeftijd: 63

Graag zou ik contact willen met m/v in regio 030 MBO niveau hobby: Lezen muziek dagje uit. Ben gebonden maar hou van avontuur!


stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben 37, vrolijk, humoristisch, heb een luisterend oor en ben blind vanaf mijn geboorte. ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Weet jij zeker dat je naar de hel gaat, of vind je dat je dat verdient? Mail me dan op: stefan(at)deds.nl en vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten, Stefan


korendrop

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.

Leeftijd is niet van belang wel 18+
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!


29-11-2021


Willem

Leeftijd: 50

Goedendag,
Mijn naam is Willem. Ik ben een sympathieke man.
Graag zou ik met een leuke dame mailen over van alles en nog wat.
Leeftijd niet belangrijk.


monique

Leeftijd: 55

Ik wil graag met een leuk penvriendin willen schrijven.
Mijn leeftijd is 55 jaar jong, waar ik van hou wandelen, fotograferen niet prof wil het graag leren.
om over van alles lekker kletsen op mail of papier.
Wie weet ontmoeten we elkaar eens in het echt bij een kop koffie en iets lekkers bij.
ik ben woonachtig in Noord Holland dus meiden pak pen en papier of mobiel en mail mijn dan.
moniquegeugjes{at}gmail punt com


Debie

Leeftijd: 51
Highslide JS

Hi 😊
Ik ben op zoek naar een lieve, vrolijke maatje. Iemand bij wie ik lekker mezelf mag zijn, met wie ik van alles mag delen en mij laat lachen en genieten. Een "Forever your Friend" vriendschap met de magische klik. Ik hou van lezen/schrijven, natuur/cultuur, squash/tennis, fietsen/wandelen, tv/films, pasta/pizza, ijs/chocolade, zee/watervallen & nog veel meer.
Ciao 🌸


Roos

Leeftijd: 40

Ook weer eens zin in dikke enveloppen door de bus, met daarin lange, en gezellige brieven? Ik (40) heb jarenlang penvriendinnen gehad en ben dit nu weer een beetje op aan het pakken. Ik ervaar mijn leven op dit moment als super gejaagd, veel aan mijn hoofd, en vind het lastig om mezelf echt te kunnen ontspannen. Daarnaast heb ik op dit moment weinig sociale contacten en voel ik me met vlagen best eenzaam. De hoogste tijd dus om echt bewust de tijd voor mezelf te gaan nemen. Dus hop, die telefoon, iPad of welk scherm dan ook aan de kant, en bijvoorbeeld de deur uit voor een flinke wandeling, of pen en papier pakken voor een fijne brief.
Ik zoek in elk geval één, en misschien zelfs een paar penvriendinnen (geen mannen, sorry dudes!) die zich hierin herkennen. Leeftijd vind ik totaal onbelangrijk, maar wat ik wel fijn vind is dat jij het ook leuk vindt om echt lange brieven te schrijven die over van alles en nog wat kunnen gaan, en waar ook echt wel redelijk wat diepgang in mag zitten. Gewoon puur de vriendinnengesprekken, maar dan via de post. Oh, en wat ik ook heel tof zou vinden, is een redelijke dosis humor, openheid en lekkere spontaniteit en positiviteit.
Mocht je interesse gewekt zijn, dan hoop ik heel hard dat je me een berichtje wilt sturen! Mijn mail: penpalrosina(at)gmail(punt)com.


Skaf

Leeftijd: 49

Gevoelsmens (m) zoekt gevoelsmens (v) om mee te schrijven en dingen te delen. Mijn ervaring is dat hier hele mooie vriendschappen uit kunnen ontstaan. Mijn hobby's zijn o.a. wandelen, fietsen/wielrennen, darts, muziek luisteren/naar concerten gaan, astronomie/wetenschap, psychologie en natuurlijk schrijven Wat zijn jouw hobby's? Ik ben heel ruimdenkend, breed geïnteresseerd en sta voor iedereen open. Jij ook? Skaftafel/gmail/com