Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Moreno

Leeftijd: 31

Hey ik ben Moreno, ben 31 jaar(Half Nederlands en half Spaans/Marokaans…) maar geboren in Nederland. Ik ben verzorgd,1,80m, sportief gebouwd. Mijn hobby’s zijn socializen, reizen,dansen,wandelen, borrelen, koken en genieten van het leven . naast al de mooie dingen in het leven, heb ik ook minder goede kanten gekend..( in detentie gezeten) … tegenwoordig gelukkig weer al een tijdje een vrije man en geleerd van mijn fouten! Ik zou graag een leuke dame willen ontmoeten om diepgaande gesprekken mee te hebben over het leven, spiritualiteit,keuzes, liefde, hobby’s, idealen, fouten,en zeker ook positieve vibes! Mijn email is mo.ab (at) hotmail .com ….Ik hoop wat van je te horen xxx ps: leeftijd maakt niet uit, als het maar minimaal 21 jaar is en tot maximaal 55 jaar.


Almost50

Leeftijd: 49
Highslide JS

Deze dame in midlifecrisis zoekt een leuke man om gezellig mee te kunnen mailen over alles wat ons bezig houdt.


Geertje

Leeftijd: 70

Een gewone huisvrouw ben ik dat graag een penvriedin zou willen om van alles en nog wat te mailen. Gewoon gezellig


Frank

Leeftijd: 47

Hallo,

Ben opzoek naar een penvriendin van ongeveer mijn leeftijd voor een gezellig mailcontact. (en natuurlijk kunnen ook de minder gezellige dingen besproken worden)
Hopelijk tot vlug.

Groetjes Frank


Ronald

Leeftijd: 45

Hallo ik ben ronald 45 trotse vader van 3 zoons lijkt me leuk om met serieuze vrouw- man leuke brieven te schrijven gr ronald


Jeannette

Leeftijd: 65

Lief onbekend pennemens,
Ik ben een vrouwelijk wezen van 65 lentes jong die op zoek is naar een ander wezen die met mij gedachtes zou willen delen over dat wat ons bezighoudt in deze wereld waarin wij leven. Zelf ben ik een mens die spiritueel geïnteresseerd is, die houdt van een natuurlijke manier van leven (waarin voor vaccinaties geen plaats is). Ik houd van wandelen, fietsen, klimmen, dansen, yoga, tuinieren, reizen, mandala's tekenen, muziek, koken, lekker eten, film en theater, lezen. Kortom genoeg zaken die mij nog binden aan dit aardse bestaan. Ik ben een bezige bij, een fit mens die nog actief bezig is met lijf en leden. Herken je je in bovenstaande beschrijving dan zou ik graag met je in contact komen via de mail. Je geslacht maakt mij niet uit. Ik ben niet op zoek naar een relatie want ik ben in relatie. Wat ik belangrijk vind is om een gelijkgestemd wezen te vinden, want dat kan verdieping scheppen in het delen. Hoewel ik ook actief zoek is het ook leuk om gevonden te worden 😊Tot mailens?


Elise

Leeftijd: 28
Highslide JS

Hallo allemaal

Ik heb hier eerder een oproep geplaatst. Helaas kun je geen contact zoeken met de mensen van deze website.

Ik ga dit keer maar weinig vertellen.

Ik ben Elise, ben oktober 28 geworden, woonachtig in Friesland.
Ben op zoek naar verschillende contacten.

Mailadres (Na liessyms moet apenstaartje uiteraard en na de gmail nog een punt):
liessyms gmail com

Ik hoop snel van je te horen! ''Alles'' is welkom qua leeftijd, woonplaats, man/vrouw enz..

Groetjes!!


Samen een geheim

Leeftijd: 37
Highslide JS

Ik ben een getrouwde man met kinderen. Maar sinds een half jaar verzeild geraakt in een geheime relatie met een andere vrouw. En dat is heel leuk, spannend en lekker maar die andere kant is er ook: het grote geheim, de angst dat het wordt ontdekt, bang om zowel de ene als de andere te verliezen.
Graag wil ik ervaringen delen met een vrouw (bij voorkeur van mijn leeftijd maar jonger of ouder mag ook) die ook een geheime relatie heeft of hierover in ieder geval met mij in gesprek wil, om ervaringen uit te wisselen en wat minder alleen te zijn met dit geheim. Om de leuke kanten ervan te delen, maar ook de lastige, pijnlijke, stressvolle. Het continue schakelen tussen beide werelden, het dubbelleven. En over vragen zoals hoe verder, hoe blijf ik zelf op de been en hoe kan ik proberen er iets van te maken?
Ik zoek een goed opgeleide, positieve, spirituele, spontane, warme, zachte en (hoog)gevoelige, lieve vrouw die hierover contact met me wil, open, respectvol en vertrouwelijk.
Als jij diegene bent die jouw geheim wil delen en het mijne wil horen, mail me dan (Sameneengeheim ape(n)staartje gmail pnt com)

Liefssst,
Maurice

-- -- --


Edwin

Leeftijd: 59

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ik hou ook van stout en ondeugend zijn op z'n tijd. Ben niet op zoek naar een vaste relatie.

Edwin.


stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben 37, vrolijk, humoristisch, heb een luisterend oor en ben blind vanaf mijn geboorte. ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Weet jij zeker dat je naar de hel gaat, of vind je dat je dat verdient? Mail me dan op: stefan(at)deds.nl en vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten Stefan